Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen minden magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen minden magyar (szép) csaj olyan pasira és életstílusra vágyik, mint amit Henry Kettner képvisel?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=8bTK9DePaqs

Csak röviden róla:

* Franciaországban született (asszem etnikailag is az) tehát már első körben nem egy unalmas, átlagos, már nem annyira trendi magyar pasi hanem egy menő kuriózum (külföldi - főként né**r - egyetemistákra is ezért buknak)

* Aztán min. 190 cm magas, tehát nem egy törpe, hanem egy facér férfi akivel jól lehet vagizni a barinők előtt (nyilván a pénisze is emiatt vszeg nagyobb az átlagnál)

* Továbbá tutira okos, sikeres, nyelveket beszél (szapioszexuális csajok számára aranybánya) és nem utolsó sorban igazi kozmopolitaként lehet vele mindenhova utazni szerte a világban (és tudjuk a csajok mennyire szeretnek szelfizni Ibizán/Amszterdamban/Miami-ban) míg egy átlag sikeres magyar pasival is max görögbe meg spanyolba tud eljutni ott is égnie kell a tört angolja miatt, mert a pasija nem TRENDI KÜLFÖLDI.

* Jó a beszélőkéje így mindig lehet vele akármiről csacsogni és sosem unalmas (ugye mint mindannyian tudjuk, a legjobb pasikat is megtudják unni ha nincs extra plusz a személyiségükben)

Egyedül a szőke külseje lehetne picit negatív tényező, mert a csajok a latinos sötétebb tónusú pasikra jobban buknak (mint mindannyian tudjuk nem meglepő módon azért, mert a latin/kreol pasiknak köztudottan átlagban nagyobb a pénisze), de a fentiek bőven kompenzálják a szőkeségét és a magassága miatt vszeg lent sem kell szégyenkeznie.

Jól gondolom, hogy ő lenne a magyar lányok álomideálja, aki megtestesít minden olyat amire ők vágynak?

2021. dec. 28. 18:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Jajj hát nem minden nőnek csak a pénz a motiváció :D

Van akinek a f@sz is sokat számít :) vagy a társadalmi elismertség

2021. dec. 29. 11:50
 22/24 anonim válasza:

Én ezt most olyan szemszögből írom akire félig-meddig ráillik a te előítéletes elcseszett gondolatod.

-k*rvára nem érdekel egy csávó nemzetisége

-nem baj ha magas, és is 180 cm vagyok, és kényelmetlenül érzem magam alacsonyak társaságában, mivel utálom a magasságom

-nem édekel hogy sikeres e valaki, de nem hátrány ha okos és tud nyelveket, mert akkor lenne bennünk valami közös. A szapiodzexualitást meg úgy írod mint valami negatívum, pedig semmi negatív nincs abban ha valaki érzelmi kötődést keres ahelyett hogy leáll bármelyik szembe jövő pasival

-nekem is fontos az utazás, és nem azért hogy "mindenhol lőjek egy szelfiet, hanem mert szeretnék a lehető legtöbbet megtapasztalni a világból, látni rengeteg kultúrát, és ehhez nem kell luxusszálló, nekem egy olcsó hostel is megteszi amíg zabáljuk a sarki péksüteményeket, mert az élmény nem függ a luxustól/nagyzolástól

-nem kell a pasi vigyen utazni, egy nőnek lehet saját akarata is, saját maga is beszélhet angolul, nem vagyunk ám mind teljesen hülyék

-és igen, ha nem felületes a kapcsolat köztetek, akkor elvárható hogy tudjatok beszélgetni egymással, mint bármilyen normális kapcsolatban.

De maga a gondolatmeneted nagyon elb*szott, úgy kezeled a nőket mint valami állatokat, akiknek nincsenek saját gondolatai.

2021. dec. 30. 07:32
 23/24 anonim ***** válasza:

Kedves 21-es csak nem magadból indulsz ki? :)

Nem szép dolog kivetíteni a frusztrációdat ismeretlen emberekre akik első sorban emberek utána nők. Nem a pénz, vagy a Sikló Jani, vagy a társadalmi elismertség ami miatt a nők azt mondják, hogy idegesítő, vagy elalélnak az illető láttán, kedvelik, vagy sem, vagy netalántán vonzódnak vagy sem, hanem a személyiség, és a kémia, érzelmi kémia. Direkt nem úgy írtam, hogy külső, mert akkor onnantól kezdve cuppansz az "aha na én megmondtam" mondattal, vagy a gondoltam mondattal.

Hiába van valakinek pénze, társadalmi elismertsége, ha maga a személyisége és semmije nem vonz mindenkit, ez amit ő képvisel speciel engem semmilyen szinten nem vonz, ettől vannak izgalmasabb dolgok, mint amit ő képvisel. Kb. ha pár mp-et néztem a linkelt videóból, írtam, hogy piperkőc a kisugárzása a srácnak, nem bántásból írom, de tényleg olyan, nyilván van nagy adag színészkedés is, mert hát kamera előtt van, de ha valójában ilyen akkor ilyen.

Pénzzel és társadalmi elismertséggel nem lehet megvenni a nőt. Volt itt egy kérdés, ha xy lenne Amerika pénzügyminisztere, aki nem mellesleg amúgy nő ezen kacagtak a válaszolók, akkor ezzel a pénzzel már lehet-e magyar nője. Az nem mellékes hogy Amerika pénzével ne akarjon nőt venni, mert az állam embereinek a pénzét használva az már sikkasztás és korrupció. De a troll, elfelejtette odaírni, hogy pénzügyminiszteri fizetéssel. Szomorú, hogy ilyen szinten vagy, még akkor is ha trollkodsz kedves 21-es, hogy neked ez a sztereotípia.

Szóval ezt már a kérdezőnek írom, képzeld nem mindenkinek ez izgalmas, lehet valakinek igen, de khm azért az is már vall valamire, hogy filmé teszi a szerelmi életét, az megint más lenne, ha titokban csinálna egy ilyen film sorozat meglepetést csak a barátnőjének és x-edik évfordulóra odaadná neki, a nyaralásaikból, ünnepeikből szerkesztett videó sorozatokat, magyarán a közös emlékeiket, de csak neki, az egy meghitt természetes emlék lenne, nem egy forgatókönyv szerint szerkesztett műérzetű videó. De amúgy maga a filmszerkesztése nem lenne rossz, aki szerkesztette az ért a filmezéshez, csakhát ez az egész olyan nem igazi érzetet kelt, és akit ez nem vonz az már az első mp-ekben tovább keresgél valami izgalmasabbat. Jó oké influenszer tudom. Megmondom őszintén én csak addig néztem, hogy írja, hogy kedves Naplóm és hogy szerelmes, hú tényleg nagyon romantikus lenne, ha ezt befelé élné meg azzal akibe szerelmes úgy hogy attól felvállalja és elkiáltja csöndben hogy nézzétek nekem ő van, anélkül, hogy szereplőt csinálna belőle, de mindegy is, így döntsd el hogy a pénzért és nézettségért szenzációs szerelem vagy tényleg szerelem, mert oké legyen tényleg szerelem, de az én tippem, hogy valószínűleg a párja is influenszer akar lenni pár hónapon vagy éven belül és besegített neki Kettner bácsi, én ezt tudom elképzelni, hogy tervezi a barátnő a saját influenszer csatornáját a jövőben.

De most képzeld el a különbséget egy gazdag nyaralós influenszer film ami minden tipikus forgató könyv szerint megy, siklás a jachttal, miközben pózolnak, pezsgőznek, öbölben páros merülés, aztán a tengerparti buli stb stb. Persze ez is egyfajta rétegbeli kultúrát tanít, leginkább a szociológusoknak, pszichológusoknak. De ettől láttam izgalmasabbat Milliomos álruhában címmel, na az tényleg izgalmas volt.

Szerintem izgalmasabb ettől egy olyan dokumentumfilm videó amin egy orrszarvúval küzdő állatorvos páros munkáját mutatja be, természetesen nem mellőzve a bloopereket. Szerintem vagány is, mert ismeri az etológiáját, tudja a testbeszédét, és mer odamenni és segíteni neki. Erre azt mondom wow! Persze az ember ilyenkor irigykedve bámulja, hogy de jó neki, hogy ilyen vagány.

Nem izgalmasabb az orrszarvús, hogy jaj hogy szalad előle az orrszarvú, miközben azon izgulsz, hogy nyugis legyen az orrszarvú, és ne kelljen nekik előle menekülni és épp rodeózik, vajon sikerül befogniuk és biztonságos helyre vinniük az afrikai faluba tévedt orrszarvút? Persze altatóval befogják, csak hát ugye az orrszarvú bőre olyan mint a páncél, és ha nem oda talál akkor lepattan róla. De ezt is csak az adott szakma képviselői tehetik, mert egy influenszernek ez nagyon de nagyon veszélyes mutatvány lenne, ez az a típusú, amit otthon ne próbálják ki feliratú.

Na mindegy én nem tudom de ettől még ezerszerte izgalmasabb pl. Ábel a kutyájával, ahogy Toby napjait mutatja be, vagy amikor beszámolt arról hogy a barátnője, hogy nyugtatta és a facebbok emberei, hogy fogtak össze, hogy megtalálják a beijedt Toby-t, a tűzijáték miatt, mert elfelejtett pórázt tenni rá, és szidta magát, hogy hogy lehet ennyire ilyen, pedig ő is tudta, hogy Szilveszter egy olyan nap, ami még első Szilveszteres kutyának is kérdéses hogy reagál, és az is vicces amikor beszél az ő nevében. Ez a youtube csatorna is szintén egy ismeret átadása, mert bemutatja a kutyanevelést, és a kutyaiskolát, és a közösségi oldal értelmes használatát, amikor segítenek egymáson az emberek, de amúgy tippem szerint lehet a Pam kutya mintájára kezdte ezt a youtuberkedést, mert ugye a Pamkutya is kezdetben a testvérpár kutyájáról szólt, de lehet hogy tévedek. Egy két részt láttam Ábel videóiból is, de megmondom őszintén eddig egy magyar youtuber teljes videóit nem néztem meg. De tervezem majd, hogy nézek ellenpéldákat is. Tanulságos az is csak hát időnként unalmas vagy kamillázós inkább.

Külföldieket szoktam többnyire és leginkább olyan youtubereket nézek akik ismereteket adnak át, akiknek komoly munka és tudas van a tartalmuk mögött, vagy kultúrát, vagy valami készséget tanítanak. Ezek izgalmasabbak, mert alkotói kreativitásra ösztönzik az embert, mint az hogy hogy és most nem a szóban forgó influenszerről írok, mert szimplán pár mp-et láttam, mert már az első mp-ekben mással kezdtem el foglalkozni, magyarán nálam nem volt ez a hú de tök jó érzés, de vannak olyanok akik szimplán csak azt mutogatják, hogy hogy sminkeli magát, hogy buliznak, hogy ökörködnek, hogy röhögnek a másikon és mindezt megszerkeszti film szerűen, ami lehet igényes is, de ha a tartalom nem az, akkor onnantól kezdve diszharmónikus stb és stb.

Mindegy szóval röviden engem nem érdekelnek az ilyen típusú emberek mint amit ez az úriember képvisel, úgyhogy ezt a sztereotípiát máris megcáfolta a személyem és azzal is megcáfoltam, hogy én nem úgy nézem ezeket a videókat mint az emberek nagy többsége, én azért elemzem is szakmailag és leginkább engem az érdekel mit tud tanítani a világról, kultúráról, kulináris oldalról, szakmailag és emberileg. Szóval én nem tartozom abba a kategóriába, mint ami a kérdésben szerepel.

2021. dec. 30. 10:21
 24/24 anonim ***** válasza:

* Ezek izgalmasabbak, mert alkotói kreativitásra ösztönzik az embert. És most nem a szóban forgó influenszerről írok a továbbiakban, mert nem láttam a videóit, mert igazából engem nem fogott meg a videóival.

Ahogy írtam szimplán pár mp-et láttam, mert már az első mp-ekben mással kezdtem el foglalkozni, magyarán nálam nem volt ez a hú de tök jó érzés. De visszatérve a komoly tartalom gyártókhoz, akik merőben másabbak. Ezekkel a komoly tartalom gyártókkal ellentétben vannak olyanok akik szimplán csak azt mutogatják, hogy hogy sminkeli magát, hogy buliznak, hogy ökörködnek, hogy röhögnek a másikon és mindezt megszerkeszti film szerűen, ami lehet igényes is, de ha a tartalom nem az, akkor onnantól kezdve diszharmonikus stb és stb persze ennek is van közönsége, leginkább a mostani fiatalok, de én nem tartozom ide.

2021. dec. 30. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!