Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen minden magyar (szép) csaj olyan pasira és életstílusra vágyik, mint amit Henry Kettner képvisel?
https://www.youtube.com/watch?v=8bTK9DePaqs
Csak röviden róla:
* Franciaországban született (asszem etnikailag is az) tehát már első körben nem egy unalmas, átlagos, már nem annyira trendi magyar pasi hanem egy menő kuriózum (külföldi - főként né**r - egyetemistákra is ezért buknak)
* Aztán min. 190 cm magas, tehát nem egy törpe, hanem egy facér férfi akivel jól lehet vagizni a barinők előtt (nyilván a pénisze is emiatt vszeg nagyobb az átlagnál)
* Továbbá tutira okos, sikeres, nyelveket beszél (szapioszexuális csajok számára aranybánya) és nem utolsó sorban igazi kozmopolitaként lehet vele mindenhova utazni szerte a világban (és tudjuk a csajok mennyire szeretnek szelfizni Ibizán/Amszterdamban/Miami-ban) míg egy átlag sikeres magyar pasival is max görögbe meg spanyolba tud eljutni ott is égnie kell a tört angolja miatt, mert a pasija nem TRENDI KÜLFÖLDI.
* Jó a beszélőkéje így mindig lehet vele akármiről csacsogni és sosem unalmas (ugye mint mindannyian tudjuk, a legjobb pasikat is megtudják unni ha nincs extra plusz a személyiségükben)
Egyedül a szőke külseje lehetne picit negatív tényező, mert a csajok a latinos sötétebb tónusú pasikra jobban buknak (mint mindannyian tudjuk nem meglepő módon azért, mert a latin/kreol pasiknak köztudottan átlagban nagyobb a pénisze), de a fentiek bőven kompenzálják a szőkeségét és a magassága miatt vszeg lent sem kell szégyenkeznie.
Jól gondolom, hogy ő lenne a magyar lányok álomideálja, aki megtestesít minden olyat amire ők vágynak?
‘Tulajdonképpen minden magyar (szép) csaj olyan pasira és életstílusra vágyik..’
na majd mindjart idebofogi mindenttudo incel baratunk, hogy nekunk biztos azert nem jon be a pasi, mert nem vagyunk SZEP csajok. lol
Bakker, pont nemrég egy álláshirdetést egy norvég portálon.
Trondheimben kéne havat tolni.
Tudsz hókotrót vezetni?
"Talán a magyar csajoknak kell valamit kompenzálniuk...?"
Lehet, hogy azt kell kompenzálniuk, hogy nem 100 %-uk szép, ellentétben a norvégoknál (csak hogy kijöjjön a matek, és jusson a szép lány a hókotró sofőröknek is - nehogy ezen elcsússzon az egész elméleted.)
Én nem. Szerintem piperkőc kisugárzása van. A Farmos játékba láttam talán pár percig néztem azt a műsort, azt nem tudtam hogy influenszer celeb de mar akkor is taszító volt.
Nem tudom miért gondolja mindenki hogy kb. sznob gazdag dolgokra vágyik minden nő.
3-as pl. Keanu Reeves-ért szerintem több nő rajong es ő nem mutogatja magát, megtanulta hogy ne legyen szem előtt a lesi fotós embereknek és ezerrel tobb jotekonysagi dologban is segit es abszolut nem magamutogato inkabb hétköznapi életet él. Csak mondtam egy példát ne kombinálj. De amugy tole vannak ezerszerte jobb kulfoldi influenszerek akik valojaban nem magukat mutogatjak bar ott vannak a videokon de a kulturajukat, es valamilyen keszseget pl. Etelkészítés, gazdálkodás profi készség szinten, az eteluket a kulturara jellemzo életstílusukat mutatjak valojaban es nem magukat.
De pl. En nem arra vágyom hogy ibizan mutogassam az idomaimat egy influenszer csavo videoiban aminek műérzete van hiába van profin megszerkesztve adobe premierrel a video filmstílusba.
Pl. Szerintem ezerszerte izgalmasabb megtanulni egy készséget vagy egy koalat simogatni miutan adtal neki vizet vagy helikopterrel telepiteni es menteni egy őshonos fajt egy kulfoldi orszagban termeszetoroknek segítve, megtanulni valamit megjavítani megtanulni egy mini hazat epiteni kontenerbol vagy alkotni valami kreatívat vagy a természetben csak ugy lenni es tudnam sorolni, ennel az autoszereles megtanulasa is izgalmasabb szerintem mint hogy ki tudja mennyiszer ugyanazt a jelenetet felvenni mikor mar ezredjere merulnek a tengerbe es elviselni a turelmetlen beszolast, hogy ez igy nem, ujra es a stílust elviselni. Br. Nem. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!