Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy csaj adja a jeleket, és kezdeményezek nála, akkor kioffol? Nem egyszer fordult már ez elő. És nem a szöveggel volt a baj.
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 14:31
1/17 anonim válasza:
Félreértelmezed akkor, valszeg nem is akartak tőled semmit eleve.
2/17 A kérdező kommentje:
Szemezést hogy lehet félreértelmezni? Sztem inkább csak jót szórakoznak azon ha bepróbálkozik valaki aztán jól ki lelet offolni. Önbizalomtuning.
2021. dec. 8. 14:44
3/17 anonim válasza:
Szemezesnek vetted, hogy azt nezik, ahogy bamulod oket:D
4/17 A kérdező kommentje:
Ők kezdtek el bámulni mindig, ha nem adnak jelet, nekem valszeg eszembe se juott volna őket megeszólítani mert nemigazán tesztettek.
2021. dec. 8. 15:06
5/17 anonim válasza:
Hát akkor meg ostoba vagy és meg is érdemled :D
Idióta…
6/17 A kérdező kommentje:
Merthogy?
2021. dec. 8. 15:14
7/17 anonim válasza:
Minek szólítasz le olyat, aki nem tetszik?
Vagy ennyire koldulod a lyukat?
8/17 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy abszolut nem tetszettek, de nemannyira nagyon hogy hűha. Mindenki azt mondja hogy ne várja az ember a tökéletest, én sem vagyok az.
2021. dec. 8. 15:17
9/17 A kérdező kommentje:
Meg ha tényleg csak az kellene akibe elsőlátásra belesesek annyira tetszik, kb sose lenne barátnőm. Ha ezt csinálnám, akkor meg az lenne a baj hogy válogatós incel vagyok akinek senki se jó.
2021. dec. 8. 15:21
10/17 anonim válasza:
italozó helyen bámulnak oda mész beszélgetést kezdeményezni azt lapítanak. Jó pasival is megcsinálják.. Ha valaki ennyire fél, ne kitágult pupillákkal sasóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!