Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan 26 éves fiúról, aki soha nem próbált még csak közeledni sem a lányok felé, mert félt, hogy valaki visszautasítja?
KOMOLYAN!
Bár több ilyen srác lenne!
Így több csaj marad nekem.
Elég durva, hogy manapság egy 26éves "fiú".
Apámnak pedig 26évesen már 3 gyereke volt..
A 21.századi világban azért eléggé szánalmas, hogy ilyen vagy.
Pszichológus, önfejlesztés, önismeret, bátorság.
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz, a felelősség is a tiéd.
#1: Gondoltam, hogy lesz legalább egy agytröszt, akinek semmi köze a kérdésemhez, de azért idehány valami semmitmondó szöveget.
Ha nem érdekel és nem tudsz érdemben rá válaszolni, akkor minek vagy itt???
#7 - ...és te miért nem tudsz felnőtt férfiként viselkedni?
Te miért vagy félős anyámasszonykatonája?
Miért idegeneket kérdezel meg a butaságoddal kapcsolatban?
Miért nem tudod elfogadni a válaszomat?
Te vagy a harmincezredik nyomi, aki gyik-en sír a saját nyomora miatt.
Életképtelen vagy! De lexarjuk
25/N
1.Gyáva vagy.
2.Felmentést akarsz a felelősség alól.
3.Mivel nem akarod beismerni a saját hibáidat,idővel elkezdesz majd hülye elméleteket gyártani:a nők gonoszak/a feminizmus tehet mindenről/túl nagyok az elvárások/etc.További tippekért nézd meg a kategória többi nyomorultját.
Jobb esetben magad ellen fordulsz,és bemagyarázod magadnak,hogy genetikai selejt vagy(szarul nézel ki,stb.),ötletek a dologhoz ugyanitt.
A lényeg,hogy nem te vagy a hibás(DE IGEN),és úgysem tehetsz semmit(TEHETNÉL,CSAK NEM AKARSZ).
Nem bántásból írtam ezt az egészet,de már mindenki unja az állandó,önsajnáló nyafogást.Tegyél érte,vagy törődj bele,de ne panaszkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!