Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kellene közeledni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene közeledni az exem felé barátkozás céljából?

Figyelt kérdés

Azt hiszem hogy jól működő barátság is lehetne köztünk. Már jó ideje vége a kapcsolatunknak és nem is tartott sokáig. Nem működött, viszont azt érzem hogy barátoknak jók lehetnénk. Már régóta nem is beszélünk, ritkán találkozunk össze itt-ott, de akkor sem állunk meg beszélni. Hogyan kellene megkezdeni ezt, hogy ne értse félre, illetve egyáltalán jó ötlet lenne-e? Másnál működött már hasonló?

Nekem is jól esne néha, ha lenne egy plusz barát, neki pedig kifejezetten kevés barátja, barátnője volt régen, akivel el tudta tölteni az időt. Persze lehet azóta változott.

2019. szept. 22. 19:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lehetne az. Lehetett volna, ha nem lett volna előtt az, ami. Ez csak nagyon ritkán működik és akkor is azért, mert valamelyik fél még remél valamit titokban, vagy pedig azért, mert ilyen nagyon közvetlen haverkodós karakterek akik általában mindenkivel jól elvannak, csak náluk itt meg is áll az egész (kicsit felszínesek a kapcsolataik)
2019. szept. 22. 19:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Te csak kétségbe vagy esve, és nem vagy képes túllépni rajta, ez a ragaszkodás már valahol beteges.
2019. szept. 22. 19:30
 3/14 A kérdező kommentje:

2#

Évek teltek el, azóta már biztos neki is van vagy volt másik. Nekem is, bár most nincs. Én nem érzem azt, hogy bármit is akarnék már tőle, természetesen a barátságon kívül. Viszont jó lenne valakivel elmenni néha valahova, sok olyan progi volt, ami mindkettőnket érdekelt. Neki anno nagyon kevés barátnője volt. Tehát ha azóta nem változott akkor jól jönne neki is pluszban valaki.

2019. szept. 22. 19:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem vele kellene menned hanem egy másik baráttal, vagy barátnővel. És nem, még mindig nem léptél túl rajta, ez egy lehetőség lenne számodra, hogy újra mellette lehess, hogy vele lehess.

ÉS nem tűnsz olyannak aki képes lesz majd barátként kezelni és nem azon gondolkodni az agyadban közben, hogy milyen jó volt együtt, milyen jó lenne megint jajj istenem...

nem!

2019. szept. 22. 19:45
 5/14 A kérdező kommentje:
Mi alapján gondolkodsz rólam így?
2019. szept. 22. 20:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó ötlet, pláne ha van valakije. Szerinted az új párja örülne, ha veled töltené az idejét?

Nekem olyan tapasztalatom volt, hogy egy barátságból lett szerelem ért véget még húsz éves koromban. Nem is a szakítás fájt, inkább az, hogy elvesztettem egy nagyon jó barátomat. Bőven harmincasok voltunk már, amikor egy nap rám írt. Teljesen meglepődtem. Azóta néha váltunk egy-egy üzenetet, de azért nem találkozgatunk, mint barátok. Mindketten felnőttünk, már nincsenek sérelmek, jó néha újra csevegni, de nem teszem ki egyikőnk párját sem olyannak, hogy újra barátkozzunk és közös programokat szervezzünk. Az exekkel nem olyan jó szoros kapcsolatot ápolni.

2019. szept. 22. 20:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs barátság férfi és nô között. Az egyik fél mindig többet akar.
2019. szept. 22. 20:26
 8/14 Zsoltmester ***** válasza:
100%
Sehogy,mert a szerelemből barátság nem létezik.Mennyire kell h.lyének lenni ahhoz,hogy valaki ezt ne lássa.... visszafelé fejlődni nem lehet csak rontani.
2019. szept. 22. 20:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az alapján amit leírtál. Nézd meg a vágyakozó szavaidat és a kétségbeesett szavaidat.

2019. szept. 22. 20:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Jujj, ez ijesztő. Szerinted van ennek bármi értelme is? Női logika level 99. A döglött kutya effektus.
2019. szept. 22. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!