Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene közeledni az exem felé barátkozás céljából?
Azt hiszem hogy jól működő barátság is lehetne köztünk. Már jó ideje vége a kapcsolatunknak és nem is tartott sokáig. Nem működött, viszont azt érzem hogy barátoknak jók lehetnénk. Már régóta nem is beszélünk, ritkán találkozunk össze itt-ott, de akkor sem állunk meg beszélni. Hogyan kellene megkezdeni ezt, hogy ne értse félre, illetve egyáltalán jó ötlet lenne-e? Másnál működött már hasonló?
Nekem is jól esne néha, ha lenne egy plusz barát, neki pedig kifejezetten kevés barátja, barátnője volt régen, akivel el tudta tölteni az időt. Persze lehet azóta változott.
9#
Ezek alapján tobbet tudsz rólam, mint én magamról.
Ha ennyien írják, akkor lehet h tényleg rossz ötlet
Ráírsz, vagy felhívod, elmondod az igazat, aztán majd eldönti, vevő-e erre. Nekem van 1 olyan exem, akivel ez működik. Neki is van más, nekem is, és mindenki be lett mutatva mindenkinek. Pont ez a titka, hogy nem kavarod a szrt, nem titkolózik, nyílt lapokkal játszol mindenki előtt.
De tény, hogy ez nagyon ritka. Ha komolyan, igazán mélyen szerelmes volt egyikőtök is, akkor nem fog menni. Ha nem volt hosszú kapcsolat, nem voltak igazán mély érzelmek, akkor nem lehetetlen.
De akkor sem lesz ez a "folyton együtt lógunk" barátság, inkább csak kedves, közeli ismerős, akivel néha összefutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!