Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy egy csaj nem néz a szemembe és a hátam mögött fikáz engem úgy hogy még nem is beszéltünk sose?
Alapból visszahúzódó vagyok a lányokkal, de mindenkivel kedves srác. Főiskolán ha haverokkal beszéltem és a csaj is belépett a körbe, mindenkitől elköszönt a végén, rám meg nem néz, nem köszön, de már direkt ránéztem hogy kénytelen legyen és akkor se. Köszönni se köszön, én hiába köszönök el tőle. Lenéz a földre és szótlanul elmegy mellettem.
Mindenkivel jóban vagyok, senkire egy rossz szavam nem volt soha.
Ennek ellenére többször is hallottam, hogy a csaj hátul, direkt hangosan engem fikáz.
Miért utál meg valaki full ismeretlenül?
Ez a csaj arra vár hogy megalázd
Ehhez ki kell valahogy ismerned, meg kell keresni a gyengepontját, és azt kegyetlenül betámadni
Az eredmény nem marad el, és még a nyomorult fog utánad futni ha sikerül
Ez àcssuli szint ,nem fősuli.
Miért nem lehet ilyeneket bekèrdezni ?
"Bocs , haragszol rám ?"
🙄
Főiskola 🙄
Gondolkodtam, hogy megkérdezem, de értelmét nem látom.
Ez régi sztori csak nem tudom ertelmezni, már 5 éve nem vagyunk 1 tarsaságban.
9#
Ott tévedsz ugye hogy az említett csaj PROVOKÁL, azaz támadólag lép fel. Ennek ismeretlenül egyetlen okát latom én (aztán javítsatok ki ha másképp latjátok):
Az illető fel akarja hívni a figyelmet a srácnál, közeledési ismerkedési szándékkal. Ebben az adott helyzetben nem latok más indokat a viselkedésének
A másik opció csak az lenne ha über szánalmasan viselkedsz, rettenetesen irritálóan ostoba stílusban, és erre reagál a csaj, de a leírásból ez nem valószínű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!