Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van hogy egy csaj nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy egy csaj nem néz a szemembe és a hátam mögött fikáz engem úgy hogy még nem is beszéltünk sose?

Figyelt kérdés

Alapból visszahúzódó vagyok a lányokkal, de mindenkivel kedves srác. Főiskolán ha haverokkal beszéltem és a csaj is belépett a körbe, mindenkitől elköszönt a végén, rám meg nem néz, nem köszön, de már direkt ránéztem hogy kénytelen legyen és akkor se. Köszönni se köszön, én hiába köszönök el tőle. Lenéz a földre és szótlanul elmegy mellettem.

Mindenkivel jóban vagyok, senkire egy rossz szavam nem volt soha.

Ennek ellenére többször is hallottam, hogy a csaj hátul, direkt hangosan engem fikáz.

Miért utál meg valaki full ismeretlenül?

2021. dec. 17. 08:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-Részemről a gáz viselkedés kizárható, full kulturáltan viselkedem, nem hangoskodom, normálisan vagyok öltözve, stb.
2021. dec. 18. 12:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Semmi felé kèppen sem szabad megkèrdezni , nehogy tanulj belőle vagy netán fejlődj 🙄

Azt kell csinálni amit valamelyik ösztön..íze..èszleny is írt , hogy ki kell puhatolozni a hibáit , és jól odaqurni , hogy aztán elmondhasd a közös baráti körben mennyire tróger.. íze.. f*sza gyerek vagy

2021. dec. 18. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet csak bebeszéled magadnak. Engem sem ugrálnak körbe. Egyetlen megoldás, ha szótlanul átnézel rajta. Dolgoztam egy játszmázós pitsával. Én azért utáltam, mert nem bírt, de ennek hangot is adott. Nagyképű, nagypofájú szőkecigánylány. ÉN CSAK GÖcseji parasztnak hívtam, mert onnan származott. A lényeg, hogy műszakot váltottam és max csak váltásnál láttam azt a rövid szőkehajú sárgafogú büdösszájú mellenincs némbert. Csak azt nem értem egy ilyennek hogy lehet férje? Egyszer már vált, de akkor is.
2021. dec. 30. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!