Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő vagy vagy férfi vagy?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy a nők nézik inkább ezt a témakört (Társkeresési problémák) vagy férfiak. Közvélemény kutatást tartok
2021. dec. 30. 11:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

#9 csak feltettek egy egyszeru kerdest, hogy mennyi no, férfi van itt.

Elso ket ember egyszeruen nem birta ki, rögtön kellett valamilyen modon belekotni a nokbe, pedig egy sem volt itt, meg sem szolaltunk:D

Hatalmas frusztracio van bennuk, ha csak meglatjak azt a szot, hogy "no" mar nem birnak az agresszivitasukkal.

Kicsit sem ijeszto ez szerinted?:)

Ilyenek mellett setalunk el nap mint nap, akik azert gyulolnek minket, mert letezunk.

2021. dec. 30. 12:33
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
#10: Most miben irtunk azt? Es azoknak miert nem irod, akik jottek a sablon nogyuloletes szoveggel? Erdekes, hogy csak az egyik oldalt tamadtad be.
2021. dec. 30. 12:35
 13/18 anonim ***** válasza:
23%

#11: Köszi, legalább a kérdésem egyik részére adtál választ, hogy nektek minden nőgyűlölet! Ugyanis, azt írtad, az első és második válaszoló beszólt a nőknek.

Nos, az első semmit sem írt a nőkről. Simán leírta, hogy a pontozásból látszani szokott és igazai is van.

Én írtam beszólást... Amit aztán igazoltatok is, mert itt hisztiztek, mint a kisgyerekek. Kínos látni, hogy azt sem veszitek észre, amikor valamit igazoltok.

A nőkbe pedig nem kötöttem bele. Az itteni "nőket" és a tényleges nőket ne keverjük. A való életben rengeteg értelmes, önálló gondolatokkal rendelkező nőt ismerek. Itt ez nem jellemző sajnos. Jó példa vagy te is, amikor nőkbe kötésnek állítod be az első választ. Fel sem fogod, mit olvasol, de hisztizel miatta. Na, ezt csak az ITTENI nőktől látni, a való életben ezt a szintet nem tapasztalom vagy csak nagyon, de nagyon kevés nőtől.

"Ilyenek mellett setalunk el nap mint nap, akik azert gyulolnek minket, mert letezunk."

Én nem gyűlöllek. Ahhoz valami érzelmet kéne kiváltanod. Sajnállak csak és szomorkodom a szinted miatt. Nagy különbség. És az sem azért van, mert nő vagy, hanem azért, mert egyszerű vagy. Pont ugyanúgy beszólok az oldalon az inceleknek. Akkor miért nem tipródtok, hogy férfigyűlölő vagyok?

2021. dec. 30. 12:40
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
#12 Mivel megint a nőket emlegettétek, én meg az vagyok, ezért a férfiak válaszára reagáltam. Amúgy tényleg nőgyűlölők vagytok a gyakoris válaszaitok alapján, bocsi.
2021. dec. 30. 13:29
 15/18 anonim ***** válasza:
19%

#14: Nem, nem. Továbbra sem emlegette egyik nemet sem az első válaszoló. Megértem, hogy az elmétek elég szétcsúszott, de ezt tényleg ilyen nehéz felfogni?

Azt pedig továbbra sem sikerült összerakni, hogy miért lennénk nőgyűlölők? Leírtam a helyzetem. Leírtam, hogy nem gyűlölőm a nőket. Leírtam, hogy van barátnőm és nő barátaim. És akkor jön pár frusztrált nő és bumm, nőgyűlölő lesz mindenki, aki nekik nem tetsző választ ír? Ez elég gyerekes viselkedés.

Mondjuk, az kiderült, hogy nálatok: Nőgyűlölet = olyat ír, ami nem tetszik az ITTENI nőknek. Férfigyűlöletről valahogy sosem írtok, a férfiaknak belehet szólni az oldalon.

2021. dec. 30. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem emlegette, de vettük a célzást. Nem a nem tetsző vaszaitok alapján vagytok nőgyűlölők, hanem a szándékos bántani akarás miatt, ami ezen az oldalon megy. Tuti, hogy az életben nem így viselkedtek, ha vannak nőnemű barátaitok. Valójában ti vagytok frusztráltak, hiába minket vádoltok ezzel, és itt adjátok ki magatokból.

2021. dec. 30. 14:00
 17/18 anonim ***** válasza:
44%

Már nem azért, de a korábbi válaszok tényleg csak annyit írtak, hogy a pontozásokból meg lehet állapítani mennyi a nő-férfi arány. Ebben én sem látok semmi nőgyűlöketet.

Ha valaki pl olyat írt volna ki, hogy "az összes nő qrva" vagy "ti is örülnétek ha a muszlim tálibokat követnénk nőjogi téren?" akkor az elismerem valóban nőgyűlölet.

Csak itt a gond az, hogy ti mindent nőgyűlöletnek állítotok be amivel nem értetek egyet.

Olyanok itt egyesek mint a fideszesek, ha nem értesz egyet Orbánnal, akkor te Soros embere vagy és nemzetgyűlölő. Nem lehet egy rossz szabad se az Orbán kormány korrupciójáról, Tiborc Elios ügyéről vagy bármi kritika, mert rögtön neked ugranak, hogy "nemzetellenes migránsbetelepítő vagy".

De mindenesetre a végkifejlet végül is pozitív. Mert mivel le lettek pontozva a fenti válaszolók ebből az következtethető, hogy valóban több itt a nő, aminek meg személy szerint én örülök, mert pl a társkeresőkön meg ilyen 3:1 a férfi:nő arány (van ahol 10:1). De ha több a nő, akkor talán nagyobb eséllyel jöhetek majd össze valakivel ☺️ Akivel talán majd szeretni fogjuk egymást és megoszthatjuk egymással érzelmeinket 🥰💕

2021. dec. 30. 15:32
 18/18 anonim ***** válasza:
50%

"a férfiaknak belehet szólni az oldalon."

Hát bammeg, mert ti írtok ki állandóan nőgyűlölő kérdéseket és válaszokat. Nem férfigyűlölő kérdésekkel van elárasztva a gyk.

És nyugi, a világon nincs olyan nő, aki szó nélkül lenyelné a válaszataitokatz. Illetve igen, ezt csinálják, nem foglalkoznak veletek.

2021. dec. 30. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!