Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő vagy vagy férfi vagy?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy a nők nézik inkább ezt a témakört (Társkeresési problémák) vagy férfiak. Közvélemény kutatást tartok
2021. dec. 30. 11:25
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok
Férfi vagyok
Transznemű vagyok
54 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
22%
Az aktuális pontozásokból kideríthető a jelenlegi állapot. Ez is napszakfüggő.
2021. dec. 30. 11:30
 2/18 anonim ***** válasza:
20%
#1: Ezért IS letépik majd a nők a fejed. Amúgy igaz.
2021. dec. 30. 11:33
 3/18 anonim ***** válasza:
50%
Semleges vagyok.
2021. dec. 30. 11:42
 4/18 anonim ***** válasza:
9%
Na, most a lepontozásunkból ítélve, épp több a nő... És tádám, a szavazás alapján is... :D
2021. dec. 30. 11:49
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
#1 #2 irjak megallas nelkul a nogyulolo, noket degradalo, lealacsonyito kommenteket, es kikerig maguknak, hogy a nok megis milyeb jogon pontozzak azt le, imadomXDD
2021. dec. 30. 11:50
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Nyugi, a normális férfiak is lepontozzák a fajtátokat
2021. dec. 30. 11:53
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
#5 Ja, már én is felismerem a 3 zöld pipás, 2 szürke pipás elmeroggyantat. Szerinte aki lepontozza, az csak nő lehet. Pár napja engem is meggyanúsított női léttel, mintha az valami bűn / betegség lenne. :D
2021. dec. 30. 12:07
 8/18 anonim ***** válasza:
48%
Kezdek pipa lenni......
2021. dec. 30. 12:09
 9/18 anonim ***** válasza:
26%

#5: Mi abban a nőgyűlölet, hogy leírjuk, hogy a pontozásból kideríthető? Vagy abban, hogy az itteni frusztrált nők (nem, nem az összes nő, mert a való életben csak értelmesebbeket látni), mindenért letépi a férfi válaszolók fejét? Ezt konkrétan te is most igazoltad ám...

Nem unjátok, hogy mindenre rádobáljátok, hogy nőgyűlölet? Mert itt sem volt erről szó.

#6: Szintén... Miről beszélsz, milyen fajtánkat? Aki nem támogatja azt a gyűlöletet, amit ti nyomtok a folyamatos áldozatszereppel? Ti nem vagytok egyenlőek a nőkkel. Szerencsére.

Komolyan érdekel: Nektek mit jelent a nőgyűlölet? És, miután pontosan igazoltátok, amit írtam és tényleg mindenért, de mindenért rinyáltok és a férfiakat támadjátok (az egyikőtök pedig nőként rendszeresen férfinak adja ki magát), miért nem akadtok ki magatokra is ugyanúgy? Mert, kb az incelek szintjét hozzátok.

És miből állapítjátok meg, hogy valaki nőgyűlölő? Csak, mert itt naponta megkapom néhányotoktól, de valahogy a való életben soha, senkitől. Barátnőm van, volt már több is, vannak lány barátaim is. Ez nőgyűlölet?

És, amikor férfiakra írok negatív dolgot, akkor miért nem jöttök azzal, hogy férfigyűlölő lennék? Valahogy, a férfiaknak írt negatív válaszaim mindig fel vannak pontozva... Ez alapján, itt a férfigyűlölet az okés? :O

2021. dec. 30. 12:16
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom, #9, én nem gyűlöllek titeket, áldozatot sem játszok, de ha egyszer hülyeséget írtok, akkor hülyeséget írtok.
2021. dec. 30. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!