Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az másnál is úgy van, hogy akinek én tetszem, az nekem nem, s aki nekem igen, annak én nem?
:D
26F
Sajnos igen. Illetve az exemnél az volt, hogy na, mégis tetszettünk egymásnak, és összejöttünk, de mivel szakított, ezért sajnos újra a 2. opció jött be, hogy nem tetszem valakinek.
Amúgy pedig arra kellett rájönnöm, hogy ha nem szeretnék egyedül megdögleni (mert tényleg ez vár rám), muszáj leszek olyannal lenni, akit nem szeretek. Rossz lesz, el se tudom képzelni, de ezek szerint még mindig jobb lesz az, mint senkivel.
31 F
Sajnos tényleg ez szokott lenni :(
Nem mindit az ideálból lesz párkapcsolat sőt gyakran nem. :/
Ez általában amiatt van mert az emberek nem látják magukat objektíven és azt hiszik egy súlycsoportban vannak egy kitornázott testű félistennel vagy egy topmodell testű szépséggel.
Barátnőmmel is hasonló a helyzet, imádnivaló egy lány, de sajnos mindig olyanokba szeret bele akik nagyon nem az ő “súlycsoportjában” vannak, és akiknek meg bejönne azokat le is pattintja mert “Jézus ez a srác milyen már.”
Szóval minden sértés és bántó szándék nélkül mondom ez áll a háttérben. Ha kicsit lejjebb adod az ilyen jellegű elkepzeleseid és a saját súlycsoportodban mazsolázol, akár még szerelem is lehet a vége, mindkét fél részéről.
7-es
Azzal a ténnyel nem tudok mit kezdeni ha nem találom vonzónak és már a gondolattól is rosszul vagyok, hogy hozzám fog érni. 😀 Lehet akármilyen jó ember, meg lehet, hogy fizikailag valakit olyan vonz, aki nála kategóriában feljebb van, de ezzel a ténnyel nem lehet mit kezdeni, ha nincs vonzalom, akkor nincs. Én egyszer adtam lejjebb, éveken vártam, hogy majd beleszeretek, hát sosem jött el az a pillanat. Akkor megfogadtam, hogy inkább az egész életem leélem egyedül, de nem akarok mást becsapni, magamat meg szintén nem akarom tönkretenni lelkileg ez miatt.
28 N
7es vagyok
8-as
Természetesen nem azt mondom olyat kell választani akit bottal se. De szerintem saját kategóriában is találhatunk vonzó párt.
Én is próbálkoztam már ezzel amit írtál és teljesen átérzem. Én hamarabb beadtam a kulcsot mint te, de lehet olyat találni aki hasonló kaliber mint mi és a kémia is működik. A jelenlegi párom se topmodell,átlagos kinézetű akar csak én. De vonzónak találom és szerintem mindenkinek meg van a párja. De persze van olyan is aki nem feljebb válogat,hanem úgymond lejjebb,mert önbizalom hiányos stb.
Csak az észrevételeim írtam le, persze nem mindenki eseteben igaz. Természetesen a szerelemhez a vonzalom is hozzá tartozik. Anélkül az nem szerelem csak szeretet.
Velem is így van többnyire, de azért árnyaltabb a helyzet. Nő vagyok, így akár ha van olyan itt lévő normális férfi akinek vam valami építő jellegű hozzászólása, ne habozzon:D
Szóval az ember miből tudja leszűrni, hogy ki a szintje? Persze, egyszerű, nézze meg kiknek tetszik. De talán megse ennyire egyszerű.
Velem pl.: az van, hogy sokszor azt veszem észre, hogy megnéznek férfiak, olyan férfiak akik nekem IS tetszenek. Szóval látom, ha x végigmér vagy úgy néz meg és sokszor az adott illető nekem is bejön. Van, hogy a szemezésig is eljut a dolog, ez többnyire helyzetfüggő. Utcán ha elhaladtok egymás mellett nyilván kevés esély van arra, hogy lesz valami. Szóval lehetne mondani erre, hogy tök jó.
Igen ám, de konkrétan eddig inkább olyanok kezdeményeztek akik nekem viszont nem jönnek be. Szóval a lépést eddig inkább olyan férfiak tették meg, akik viszont (első ránézesre) nem mozgatnak meg. Nyilván nekik én sem "küldöm" a női jeleket ill. többnyire ezek teljesen váratlanok.
Szóval akkor kérdéses a számomra, hogy akkor tkp mi is az én súlycsoportom. És ez a jelenség nem csak engem érint, pl az egyik barátnőm is hasonlóképp van. Akar együtt is tapasztaljuk.
Elmegyünk együtt valahova, látjuk ha megnéznek minket a férfiak, azt is látjuk milyen férfiak. Nyilvan együtt jó a kedvünk, nevetgélünk, mosolygunk, beszélgetünk, gondolom ez vonzóbbá teszi az embert.
De többnyire mindkettőnknél olyanok próbálkoznak be, akiket első blikkre csúnyán fogalmazva "nem választanánk".
Szóval itt vetődik fel a kérdés, hogy akkor hol a bibi, vagy mi a szint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!