Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok olyan nő van, aki vonzónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok olyan nő van, aki vonzónak tartja azt, hogy mélyérzésű, érzékeny lélek vagyok, bánattal és sérülésekkel a múltból, vagy akinek tetszem, annak ennek ellenére tetszem?

Figyelt kérdés

Előfordulnak - viszonylag gyakran - nők a környezetemben, akik érdeklődést mutatnak, tetszem nekik. Vannak ezek között újonnan megismertek, és olyanok is, akik már nagyon régóta ismernek. Az utóbbi kategória tagjai jól tudják, hogy voltak rossz időszakaim, szerelmi csalódásaim, bánataim, és mivel érzékeny lélek vagyok, nehezen viseltem azt, ha valakiben csalódtam, akihez érzelmeim fűződtek. És ezek a lányismerősök ezt tudják, és tetszem némelyiknek.

Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon ez előny-e bizonyos nőknek, tehát kifejezetten tetszik, hogy ilyen vagyok és esetleg ez is lehet egy kiváltó ok, amiért engem kinéz magának, vagypedig ez egy olyan dolog, ami nem számít és esetleg még hátrány is, de más miatt tetszem és ezzel együtt elfogad? (Vagy még nem is tudja teljesen, hogy ilyen vagyok)

Megmondom őszintén, ma szörnyű lelkiállapotom van csalódások miatt, és óriási megkönnyebbülés lenne, ha valaki támaszt tudna nyújtani, nem pedig megpróbálnom elfojtani az érzelmeket és játszani az erős férfit - ami jó időszakaimban nem csak megjátszás.

Húszas évek vége felé az emberek általában már kevésbé érzékenyek, de nekem sajnos megmaradt.

2021. okt. 15. 18:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem vonzó, inkább taszító. Lelkibeteg, kiegyensúlyozatlan ember latszatat kelti.
2021. okt. 15. 19:06
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
A pszichológusod biztosan. Hogy miért kell a lelki traumákból és a mentális betegségekből személyiségvonást csinálni, tudja a fene
2021. okt. 15. 19:13
 3/17 A kérdező kommentje:
A mélyérzésűség nem csak a traumákra vonatkozik, hanem a jófajta érzelmekre is, tehát öröm, vagy például szerelem. De hát úgy tűnik, sok nő nem szereti, ha szeretik őt. Vagyis az a jó, ha szeretik, de nem annyira.
2021. okt. 15. 19:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem abszolút vonzó, ha egy férfi mélyérzésű, érzékeny, empatikus, gyengéd ésatöbbi. Az azonban nem, ha sosem akar kimászni a szar állapotokból és élvezi, ha a gödör mélyén szenvedhet. Azért mondom ezt, mert volt ilyen ismerkedésem. A végén rájöttem, hogy őt ez élteti. A szenvedés. Ebből nem kérek. Lehet érzékeny, lehet bánata, sérülései, ahogy nekem is van, de nem ez tölti ki az életemet. Nem az ezzel való foglalatoskodás. Én a problémák megoldására törekvő ember vagyok. Ha a férfi is ilyen, csak alapból érzékenyebb természete van, akkor szuper, semmi gond.
2021. okt. 15. 19:24
 5/17 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatod: én ilyen vagyok. Mindig a megoldásokra törekszem, és idővel meg is oldom. Csak miért kell ilyen rohadt nehéznek lennie bizonyos dolgokon túljutni...
2021. okt. 15. 19:30
 6/17 anonim ***** válasza:
Ez ilyen. Ilyen az egész élet. Legalábbis azoknak, akik veszik néha a fáradságot, hogy elgondolkodjanak, mi miért történik a világban és nem csak a felszínen kaparásznak. De ha túljutottál a nehéz részeken, a jutalmad a tapasztalat és a megerősödött jellem lesz. Nem tudom, hány éves lehetsz, mit tapasztaltál eddig, de nehézség mindig lesz, ez egy életen át tartó tanulás. Edzése az idegszálaidnak, ha úgy tetszik.
2021. okt. 15. 19:36
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

Tizenéves és kora-huszonéves koromban több olyan fiúval is összehozott a sors, akik azzal "szórakoztattak" hogy "nyiiif, a volt barátnőm így megbántott, nyaaaaf, egyszer nagyon szerettem valakit, de ő meg nem annyira, nyif-nyaf, eszembe szokott jutni, és akkor szomorú vagyok, brühühü".

Hát b+, akkor menj, és ha róla nyüszítesz, akkor neki nyüszíts egész hátralévő életedben az ajtaja előtt, míg ki nem megy és fejbevág a papucsával, mert már ő is unja. Én meg remélem, hogy egyszer találok valaki olyat, aki nem máson sír, mikor velem van, hanem én járok a fejében, és mondjuk örül...

A lelki sebek pont olyanok, mint a fizikaiak, túl lehet tolni a velük való "dicsekedést". Sajnálnak, ha megemlíted hogy lett egy bibid, mondják, hogy juj te szegény, biztos nagyon fájt, és bátor voltál, hogy kibírtad. Megsimogatják a buksidat, adnak rá puszit. De ha valakinek konkrétan nyomkodod bele az orrát a nedvedző sebedbe, az undorodni fog tőled, és kedvet kap hozzá, hogy pofon vágjon.

2021. okt. 15. 19:41
 8/17 A kérdező kommentje:
Én leszarnám ezeket a sebeket, ha lenne valaki, akivel szeretjük egymást. Boldog lennék vele.
2021. okt. 15. 19:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Mélyérzésű emberek sokak számára vonzóak, de "bánattal és sérülésekkel a múltból" és "ha valaki támaszt tudna nyújtani" részből arra következtettem, hogy te mankót keresel, nem társat. Előbb zárd le a múltbéli sérelmeket, lépj túl rajtuk és az érzéseidet előremutató, pozitív energiákra használd.
2021. okt. 15. 19:46
 10/17 A kérdező kommentje:
Pontosan úgy tudnék túl lenni, ha valaki a helyébe lép...
2021. okt. 15. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!