Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok olyan nő van, aki vonzónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok olyan nő van, aki vonzónak tartja azt, hogy mélyérzésű, érzékeny lélek vagyok, bánattal és sérülésekkel a múltból, vagy akinek tetszem, annak ennek ellenére tetszem?

Figyelt kérdés

Előfordulnak - viszonylag gyakran - nők a környezetemben, akik érdeklődést mutatnak, tetszem nekik. Vannak ezek között újonnan megismertek, és olyanok is, akik már nagyon régóta ismernek. Az utóbbi kategória tagjai jól tudják, hogy voltak rossz időszakaim, szerelmi csalódásaim, bánataim, és mivel érzékeny lélek vagyok, nehezen viseltem azt, ha valakiben csalódtam, akihez érzelmeim fűződtek. És ezek a lányismerősök ezt tudják, és tetszem némelyiknek.

Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon ez előny-e bizonyos nőknek, tehát kifejezetten tetszik, hogy ilyen vagyok és esetleg ez is lehet egy kiváltó ok, amiért engem kinéz magának, vagypedig ez egy olyan dolog, ami nem számít és esetleg még hátrány is, de más miatt tetszem és ezzel együtt elfogad? (Vagy még nem is tudja teljesen, hogy ilyen vagyok)

Megmondom őszintén, ma szörnyű lelkiállapotom van csalódások miatt, és óriási megkönnyebbülés lenne, ha valaki támaszt tudna nyújtani, nem pedig megpróbálnom elfojtani az érzelmeket és játszani az erős férfit - ami jó időszakaimban nem csak megjátszás.

Húszas évek vége felé az emberek általában már kevésbé érzékenyek, de nekem sajnos megmaradt.

2021. okt. 15. 18:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez rossz irány szerintem. Meg kell várni azt az időt, míg már nem akarod, hogy a helyébe lépjen valaki. Én is keresztül mentem ilyenen. Amíg a pótlékot vártam, csakis rossz emberek jöttek, akik persze, hogy nem tudták pótolni. Évekbe tellett, mire kiláballtam ebből.
2021. okt. 15. 19:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Tehát akkor szerelmi bánat a problémád kérdező? Vagy a szerelem hiánya?
2021. okt. 15. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Te csak egy pótanyucit akarsz.
2021. okt. 15. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen búbánatosoktól világéletemben menekültem, borzasztóan taszítotok. Nem kérem a terhedet. Eszemben sincs átvenni tőled. Bocs.
2021. okt. 15. 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem, ez taszító.
2021. okt. 15. 20:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Iszonyatos redflag amit írtál.
2021. okt. 16. 08:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is nagyon érzelmes vagyok, figyelmes és tiszta szívű.

Nagyon buknak rá a nők. Csak azt nem kapom meg, akit nem akarok.

2021. okt. 16. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!