Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! szerintetek mit kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! szerintetek mit kell tennem hogy vonzó férfi legyek és tetszem a lányoknak?

Figyelt kérdés

2021. nov. 22. 09:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%

Jóképűség, magasság, sportos testalkat, igényes öltözködés, igényesség a higiéniára és megjelenésre, önbizalom, tökösség, jó duma, szorongások és gátlások hiánya, kezdezményezőkészség, jó szakma, jó kapcsolatok és kommunikációs képességek, karrier vagy legalább annak csírája, anyagi javak, pénz, vagyon.

Ezek közül nem kell mind, de minél több van meg, annál biztosabb a dolog.

2021. nov. 22. 09:38
 2/17 anonim ***** válasza:
36%
A csajozás első szabálya: ne legyél csúnya.
2021. nov. 22. 09:40
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom. Én elfogadtam, hogy a nők kis részének jövök csak be. Kb. 2 mondat beszélgetés után el tudom dönteni, hogy az adott nőnél van-e esélyem, és ha látom, hogy nincs, akkor hagyom is őket. A maradéknál meg elég, ha önmagam vagyok.
2021. nov. 22. 09:46
 4/17 anonim ***** válasza:
14%

Ha jól nézel ki az rövid távon mindig bőven elég.

Ha hosszú , akkor mellette jólétet is tudnod kell biztosítani.

2021. nov. 22. 09:52
 5/17 anonim ***** válasza:
30%

A 3as válaszoló példáját kövesd szerintem. Mindenkinek van párja, mindenkire van kereslet, csak el kell fogadni, hogy X körből választhatsz.

Egyébként a lányoknak általában a magabiztos, laza, vicces srácok jönnek be, de ez csak általánosítás. Ha egyénekről beszélünk, ott már vannak lányok, akiknek ennél többet ér a szex milyensége, vagy a pénztárca vastagsága, vagy a jóképűség, vagy a kigyúrtság, vagy az irányíthatóság, vagy épp hogy mennyire szorgalmas valaki, vagy mennyire családcentrikus, vagy hogy van e közös hobbijuk és még napestig sorolhatnám... Mindenkinek kicsit más a legfontosabb. Vagyis ezért mondtam, hogy a 3as csinálja a legjobban. Elfogadta a lehetőségeit és nem próbál elérhetetlennek tűnő lányoknak megfelelni.

2021. nov. 22. 10:05
 6/17 anonim ***** válasza:
23%

2-esnek és 4-esnek van igaza.

Leginkább az számít hogy mennyire vagy jóképű, minden másban lehetsz átlagos. De ha átlagos arcod van vagy esetleg ronda vagy akkor kb örülhetsz ha valaki szóba áll veled.

2021. nov. 29. 14:43
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

A barátnőim Tindereznek. Ugye ott első körben megfelelsz a képed alapján, magyarul adott, hogy tetszel a lánynak, majd jön a tényleges ismerkedés.

Hát mit ne mondjak, rengeteg screenshotot láttam tőlük és katasztrófa. Olyan ostobaságokat írnak le a fiúk, hogy én kezdem el magamat szégyelleni. Szóval úgy fogalmaznék, hogy a külső, ha csak átlagos de igényes, az már elég, viszont nagyon sok a hülye.

A férjemet én is kép nélkül ismertem meg, nem itt, egy online játékban. A természete volt kiemelkedő, az fogott meg.

2021. nov. 30. 14:59
 8/17 anonim ***** válasza:
76%

Választ tudod.

Azt akarod utolérni akire ragadnak a nők és amúgy ezért semmit se csinál? Ő így született.

Ne irigyeld. Nem küzd semmiért, nem tudja értékelnie amije van.

2021. nov. 30. 15:39
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Én jóképű férfi vagyok (és magas), de béna az ismerkedésben, mert nincs jó dumám és nem vagyok magabiztos. Én meg pont azt látom mindenféle, hogy rengetegen átlagos kinézetű férfiak is együtt vannak csinos lányokkal. A lényeg gondolom, hogy jó a kommunikációjuk, ügyesen tudnak beszélni, beszélgetni. Ha awkward a viselkedésed vagy a dumád, akkor rengeteg nő 2 perc beszélgetés után eldönti, hogy nem akar tőled semmit, akkor is ha esetleg első látásra tetszettél neki. Ez az én tapasztalatom az életben. Szívás.
2021. nov. 30. 20:57
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is olyan vagyok mint te előző, bár szerintem nem jóképű. En elég sokat tudok beszélgetni nőkkel, de sose lesz semmi. Pedig még "randi" szerűségre is eljön egy kettő velem, aztán mindig félbeszakad vagy feltűnik egy régi ex, barátnő, akárki hirtelen... A legtöbb barátom/ismerősöm szerint jó beszélgetőpartner vagyok, néha még le is bunkóznak mert elég direktbe őszintén elmondom amit gondolok, de valahogy az összkép gondolom taszító. Sajnos magam kívülről nem látom...
2021. nov. 30. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!