Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tetszem neki, vagy miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy lány a fősulin aki mindig mellém ül, egész nap hozzám beszél és folyton hozzámér. Arról is beszélt, hogy szakított a barátjával stb. Nem tudom ilyeneket miért mondd el. Azt hiszem lelki szemetesládának használ vagy tetszem neki. Én 18 éves vagyok ő 192021. dec. 4. 16:36
1/10 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Mert a feltett kérdés nem kérdés
2/10 anonim válasza:
lehet, hogy tetszel neki, de lehet csak tényleg lelki szemetesládának használ. Kérdezz rá és kiderül.
3/10 anonim válasza:
Mikor szakítottak? Azért az is fontos.
Nem feltétlen vagy szemetesláda, bár biztos van valami oka hogy így érzed. Inkább haverkodik, trécsel, mintha a barátnője lennél.
4/10 anonim válasza:
Gyerekek azért ha folyton hozzáér, akkor ne mondjátok már hogy lelki szemetesláda!
Azért na!
Ez az a motívum amitől kezdve a kérdés már nem kérdés
5/10 anonim válasza:
Igen, tetszel neki. Vedd a lapot, hívd el valahova!
6/10 anonim válasza:
Mi a f.sznak kell már lepontozni a helyes választ?
7/10 anonim válasza:
#6 Mert nem helyes. Úgy tűnik még nem volt dolgod elég nővel, akik szórakoztak és az önbizalmukat akarták csak növelni, mikor rossz lelki helyzetben voltak.
Az érintés nem jelent semmit, főleg nem szakítás után.
8/10 A kérdező kommentje:
Csak kérdezzek rá simán, hogy tetszem e neki?
2021. dec. 4. 17:29
9/10 anonim válasza:
Szerintem hívd el valahová, ha neked is tetszik. Mondd meg, hogy randizni szeretnél vele, azt majd megmondja, hogy mi van.
10/10 anonim válasza:
Ne kerdezz, hanem ha tetszik, te is kozeledj, nem zaklatas szeruen, de hozzaeres, szemebe nezes, es ha a reakcioja nem kinos rossz, akkor probalj csak utalni. Pl szepet mondani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!