Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az másnál is úgy van, hogy akinek én tetszem, az nekem nem, s aki nekem igen, annak én nem?
:D
26F
Érdemes lenne tudni hogy miért szeretnéd hogy ez vagy az oda menjen hozzád.
Ha a heaven szórakozó helyen keresed a jövőbeli férjed, lehet nem véletlen nincs szerencséd.
Ha viszont csak szeretnéd jól érezni magad, azzal simcs semmi baj, akkor lehet hogy érdemes kultúráltan jelezned az illető felé aki tetszik hogy - helo mi. Ez egy elég ilyesztő helyzet és nagyon kellemetlen a vissza utasítás, de nehogy véletlen meglepetés érjen. Szexuális forradalmon túl vagyunk, az is lehet vonzó ha nő kezdeményez, pláne ha tudja mit akar. Ez a súlycsoport csak egy kézenfekvő magyarázása a jelenségnek hogy mindenki értse miről van szó. Ha emberi lényként tekintesz a másikra(a saját személyiségével, apjával, anyjával, saját problémáival, saját szomorúságával), nem úgy mint egy szép, mozgó szexjátekra, és arra is aki nem tetszik, minden sokkal egyszerűbb lesz és könnyen átlátod majd mikor hogy érdemes cselekedni.
Ha csak önbizalmat szeretnél bezsebelni azért célszerűbb befelé nézni.
Ha komolyabb figurákat keresel akkor érdemes komoly dolgokba fognod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!