Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt PUA tanoncok! Hány csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt PUA tanoncok! Hány csajt sikerült megfektetnetek az elsajátított tudásotokkal?

Figyelt kérdés

Sajnálattal látom, hogy a PUA ipar kifingott. Eleve is lencsengő dolog volt már, de a covid teljesen kivette a szelet a vitorlájából, mivel már Budapesten sincsenek olyan szórakozóhelyek mint régen. A "maradj távol" mentalitás beleivódott az emberekbe öntudatlanul is, így már a leszólongatások kora lejárt. Csak netes ismerkedés van szinte.

Persze oda is próbáltak bemászni a PUA oktatók, mint hörcsög az odúba, de ott már lényegesen nehezebb dolguk volt, mivel nem sok mindent lehet csinálni ha nem jóképű egy férfi. Max kiretusálod, de ha úgysem egy Brad Pitt akkor forever alone.

Volt PUA tanoncok, mennyi hasznát vettétek a régen megtanult dolgoknak? Pl. hogy beszélgetés közben véletlenszerűen megérinteni a nőt itt-ott, hogy oxitocin szabaduljon fel benne. Meg a leszólítás rutinok, értékdemonstráló sablon szövegek stb.

Hány csajt szereztetek így?

2021. dec. 29. 20:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
0
2021. dec. 29. 21:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugye te sem hiszed el, hogy ezek a tanfolyamok érnek bármit is?
2021. dec. 29. 21:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre személy szerint nem tudok választ adni, de ha engem egy idegen férfi ismerkedés közben elkezdene csak úgy itt-ott megérinteni, bennem nem oxitocin hanem kortizol és adrenalin szabadulna fel.
2021. dec. 29. 21:11
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Kortizol???

nem inkább tesztoszteron?

2021. dec. 29. 21:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól írta: a kortizol stresszhormon; tartós stresszben ki is merül a mellékvese, mivel ott termelődik.
2021. dec. 29. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

De az lenyugtat nem felpörget,

Az oxitocin párja a kortizol

Az adrenalinè a tesztoszteron , nem ?

Ha kortizol termelődne hogy idegen fogdossa akkor annyi hogy nem lenne tőle ideges.

De ez nem a dokis topic 🙂

2021. dec. 29. 21:53
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Bennem semmilyen hormon nem termelődne csak simán úgy pofán vágnám az illetőt hogy a fal adná a másikat
2021. dec. 29. 22:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
6. Nem, rosszul tudod, a kortizol stresszhormon, nem fog lenyugtatni :)
2021. dec. 29. 23:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Volt PUA tanoncok, mennyi hasznát vettétek a régen megtanult dolgoknak? Pl. hogy beszélgetés közben véletlenszerűen megérinteni a nőt itt-ott, hogy oxitocin szabaduljon fel benne"

Férfiként mindig is némi szánalommal kevert undorral figyeltem a PUAgyökereket, de ez az oxitocinos agymenés új. Mindig tudtok valami olyat mondani / írni, amivel megleptek. :D

2021. dec. 29. 23:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#8 igazad van, utánanèztem, rosszul tudtam, ment a zöld
2021. dec. 29. 23:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!