Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ràm írt egy olyan sràc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ràm írt egy olyan sràc tàrskeresőn, aki tetszik, de egyből AZZAL az ajànlattal,és nem is túl szép megfogalmazàsban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Màrmint, van tartàsom, nem vagyok az a fajta làny, a sràc viszont tetszik. Én próbáltam jelezni, hogy ez a stílus nekem nem jön be, de nem nagyon esett le neki, vagy csak nem foglalkozik vele.
2021. dec. 29. 00:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy olyan lány, de azért gondolkoz rajta. :DDDDDDD
2021. dec. 29. 08:42
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

A lelkiismereted megnyugtatása miatt megkérdezel minket is; ettől függetlenül ebből akkora szex lesz, hogy jujujj!

Nem kell beleképzelned többet, csak jól érezned magadat!

Szívesen és egészségedre! :)

2021. dec. 29. 09:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Hagy a francba.
2021. dec. 29. 09:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, sikeresen kifogtad a 43662. tenyészbikát akinek alá tugsz feküdni.
2021. dec. 29. 10:12
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ha egy nőnek tetszik egy pasi így is úgy is meg fogja /vagy meg dughatja a csajt bármit tesz . Nem kell a színjáték ..
2021. dec. 29. 11:46
 16/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem nagyon is szükségem van a színjátékra...:/
2021. dec. 29. 14:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szükséged van színjátékra?

Akkor te is olyan vagy, mint a viccben a tyúk, amikor a kakas kergeti: "-Nem állhatok meg, mert könnyűvérűnek néz; de ha futok, utol sem ér. Hopp, akkor inkább megbotlok!" :)

2021. dec. 29. 14:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Miért van minden ékezeted a másik irányban ???????????????
2021. dec. 29. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!