Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ràm írt egy olyan sràc tàrskeresőn, aki tetszik, de egyből AZZAL az ajànlattal,és nem is túl szép megfogalmazàsban, mit tegyek?
Meg azért megéri átgondolni. Nálam pl volt olyan, hogy azért koptattam le a csajt, meg megvolt egy ismerősömnek. Jó nyílván nem ügy, hogy volt mással, meg hogy pont olyannal esetleg akit én is ismerek... De nem olyannal akinek volt már vagy 50 partnere és ebből tudok kettőröl aki alapból nemibeteg volt. Csak a csávó tényleg nem válogat. Csak ugye jóképű, enyhén izmos pasi, 187 centi magas, hát persze hogy kérdezés nélkül alá fekszenek a naív lányok. Egyszerre néha játszik 4-5 lánnyal is barátnősdit, ha nem mennek bele az alkalmiba, számára ez se okoz gondot.
És sajnos nem ő au egyetlen ilyen.
Vannak szép, de mérgező gyümölcsök. Nem kóstolnám meg. Nem is fogdosnám, nem is magyarázkodnék, mert mindek. Keresnék más szép és ehető gyümölcsöt, ha éhes vagyok. Lehetőleg olyat is, ami ráadásul ízlik is. :)
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!