Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ràm írt egy olyan sràc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ràm írt egy olyan sràc tàrskeresőn, aki tetszik, de egyből AZZAL az ajànlattal,és nem is túl szép megfogalmazàsban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Màrmint, van tartàsom, nem vagyok az a fajta làny, a sràc viszont tetszik. Én próbáltam jelezni, hogy ez a stílus nekem nem jön be, de nem nagyon esett le neki, vagy csak nem foglalkozik vele.
2021. dec. 29. 00:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, istenem. Ha nem az a fajta vagy, akkor mit akarsz tőle ezek után? Szerinted feleségül akar venni?
2021. dec. 29. 00:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Osztom az első véleményét.
2021. dec. 29. 00:17
 3/18 A kérdező kommentje:
Hàt, az jó lett volna, amúgy...:D De oké, jogos...
2021. dec. 29. 00:18
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha szeretnél vele kurelni akkor tedd azt. Ha nem akkor koptasd le. Ne azzal törődj mások mit mondanak, vagy, hogy itt mit írnak.
2021. dec. 29. 00:24
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2021. dec. 29. 00:31
 6/18 anonim ***** válasza:
Szint alá miért mennél? Akárhogy tetszik belül rohadt.
2021. dec. 29. 00:35
 7/18 anonim ***** válasza:

Meg azért megéri átgondolni. Nálam pl volt olyan, hogy azért koptattam le a csajt, meg megvolt egy ismerősömnek. Jó nyílván nem ügy, hogy volt mással, meg hogy pont olyannal esetleg akit én is ismerek... De nem olyannal akinek volt már vagy 50 partnere és ebből tudok kettőröl aki alapból nemibeteg volt. Csak a csávó tényleg nem válogat. Csak ugye jóképű, enyhén izmos pasi, 187 centi magas, hát persze hogy kérdezés nélkül alá fekszenek a naív lányok. Egyszerre néha játszik 4-5 lánnyal is barátnősdit, ha nem mennek bele az alkalmiba, számára ez se okoz gondot.

És sajnos nem ő au egyetlen ilyen.

2021. dec. 29. 00:41
 8/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szép, meg minden, de ha bunkó, és visszajelzés ellenére se esik le, akkor többet nem reagálnék, letiltanám. Ugye nem hiszed el, hogy igazából meg tudod változtatni?
2021. dec. 29. 01:41
 9/18 anonim ***** válasza:
Vannak más szép pasik is, akik normálisak. Keress tovább.
2021. dec. 29. 07:14
 10/18 anonim ***** válasza:

Vannak szép, de mérgező gyümölcsök. Nem kóstolnám meg. Nem is fogdosnám, nem is magyarázkodnék, mert mindek. Keresnék más szép és ehető gyümölcsöt, ha éhes vagyok. Lehetőleg olyat is, ami ráadásul ízlik is. :)

Ennyi

2021. dec. 29. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!