Hogyan kelthetem fel egy buszsofőr figyelmét ha tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Pár hónapja már hogy van egy férfi buszsofőr aki nagyon bejön nekem, munkába menet ha szerencsém van akkor ki fogom h ő van rajta, eddig még csak néztük egymást, vagy szemeztünk a pirosnál ha úgy adódott de semmi más, én lépni először úgy nem akarok nőként viszont ő sem ad felém más jelet, viszont én ha kicsit bátrabb lennék mert tény h amikor meg látom akkor le fagyok teljesen, nagyon zavarba hoz már csak attól ahogy rám néz, a szemei minden, szóval léptem volna valami témával h legalább beszéljünk pár szót viszont beégni és rá menős se szeretnek lenni. Várják amíg ő lép? Lépjek én valahogy? De hogyan? Vagy hagyjam az egészet ha eddig nem tört meg a jég?2021. júl. 23. 00:43
1/14 anonim válasza:
Ismerkedési alapszabály: nem zaklatunk munkájukat végző embereket. Ha kellemetlen szituációba hozod őket, abból ők nem tudnak könnyen kimászni. Most pedig képzeld magad az ő helyébe, hogy milyen lenne, ha tudnád, hogy minden nap ugyanott felszáll egy pasi, aki téged bámul és próbálja felvenni veled a konktaktust, miközben téged egyáltalán nem érdekel.
2021. júl. 23. 00:54
2/14 anonim válasza:
Hú ez szerintem női téma de talán segíthetek, mert fiú vagyok én is. Kérdezd meg tőle, hol van egy bármilyen hely, ami a közelben van. Közben mosolyogj is.
2021. júl. 23. 01:06
3/14 anonim válasza:
Ja, ne zaklassuk egymást sehol. Meg biztos idősebb férfi, aki csak ki akar használni, szóval ne dőlj be neki. #Védjük meg egymást.
2021. júl. 23. 03:02
4/14 anonim válasza:
Ugorj a busz elé, ha meglátod és biztosan fel fogod tudni kelteni a figyelmét ezzel az akcióddal. Azonnal még az édes jó anyucikád is beszéd téma lesz közöttetek.
Ezt persze csak viccnek szántam.
Komolyabban: Munkája végzése közben nem tartanám helyesnek én sem az illető buszsofőr vegzálását, mert mégiscsak emberéletek függenek tőle ilyenkor, de pl. a végállomáson, ahol már nincsenek elvégzendő feladatai, esetleg megpróbálnék beszélgetést kezdeményezni vele. Sok sikert kívánok hozzá!
2021. júl. 23. 05:09
5/14 anonim válasza:
Ha egy pasi tényleg akar valamit akkor kezdeményez. De az is lehet hogy van párja, viszont egy kis kalandra vevő lenne.
2021. júl. 23. 06:38
6/14 anonim válasza:
Ki van írva,hogy a buszsofőrrel beszélgetni tilos.
Amúgy kérdezd meg tőle,hogy juthatsz el Herédre.
Vagy nyomkodd sokat a vészjelző gombot.
2021. júl. 23. 08:00
7/14 anonim válasza:
A buszsofőrök csóró lúzerek, és idegileg is tönkremennek. Nem ajánlom, de te tudod.
2021. júl. 23. 08:44
8/14 anonim válasza:
7 Csóró lúzer? Aha... azért a nettó 300 k-t megkeresik :D
2021. júl. 23. 08:54
9/14 anonim válasza:
Vegyél fel egy szoknyát, bugyit ne vegyél alá. Amikor nyitja az ajtót pucsíts be neki a pucér seggeddel
2021. júl. 23. 08:54
10/14 anonim válasza:
szálj fel jegy nélkül az elsőajtóson
2021. júl. 23. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!