Hogyan kelthetem fel egy buszsofőr figyelmét ha tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Pár hónapja már hogy van egy férfi buszsofőr aki nagyon bejön nekem, munkába menet ha szerencsém van akkor ki fogom h ő van rajta, eddig még csak néztük egymást, vagy szemeztünk a pirosnál ha úgy adódott de semmi más, én lépni először úgy nem akarok nőként viszont ő sem ad felém más jelet, viszont én ha kicsit bátrabb lennék mert tény h amikor meg látom akkor le fagyok teljesen, nagyon zavarba hoz már csak attól ahogy rám néz, a szemei minden, szóval léptem volna valami témával h legalább beszéljünk pár szót viszont beégni és rá menős se szeretnek lenni. Várják amíg ő lép? Lépjek én valahogy? De hogyan? Vagy hagyjam az egészet ha eddig nem tört meg a jég?2021. júl. 23. 00:43
11/14 anonim válasza:
Kérj tőle áfás számlát a jegyről, már ha Volánbuszról van szó:D
Azt nagyon szeretik.:DDD
2021. júl. 29. 00:38
12/14 anonim válasza:
Kerdezd meg leszallhatsz e elől. Hátha én vagyok az🤔
2021. aug. 17. 16:02
13/14 A kérdező kommentje:
#12 annak nagyon örülnek🙄
2021. aug. 19. 00:34
14/14 anonim válasza:
Nem érdemes halogatni az ismerkedést, mert ha mégsem ő az igazi, akkor minden, az irányába folytatott - úgymond - sóvárgással eltöltött idő, az az egyébként sem igazán túl hosszú "életidő" elpazarolt részét fogja képezni.
(Szemhéjra felfesteni, hogy "I LOVE YOU" és találkozáskor, hosszan és mélyen pislantani a csodalény irányába, mint az Indiana Jones filmben a kiscsaj.:-)
2021. aug. 20. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!