Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem fogok senkinek kelleni?Miben tudnék változni?
20 éves vagyok, de még soha nem volt párkapcsolatom. Még életem első csókját sem éltem át. Kezdem azt érezni, hogy valami nagyon félre ment az életemben. Már úgy érzem nincs értelme ismerkednem, mert mindig csak csalódás lesz a vége. Nagyon fáj azt látnom, hogy korombeliek élik és élvezik az életüket, sokaknak már gyerekük van, vagy éppen eljegyezték őket, én meg még mindig ott tartok, hogy még csak egy fiú kezét se fogtam meg soha.
Nem tudom mi lehet velem a baj. Nem lennék elég érdekes? Vagy elég szép? Kevés vagyok?
Minden nap felteszem magamnak ezeket a kérdéseket.
Mindig is az volt az elvem, hogy a fiúnak kell kezdeményezni, de ahogy egyre idősebb lettem, rájöttem hogy ez nem feltétlenül működik így. Ezután volt hogy én kezdeményeztem, de mindig visszautasítottak, emiatt pedig elvesztettem minden önbizalmamat.
Tudom, hogy nyitottabbak kellene lennem, nyitott szemmel kéne járnom, de egyre inkább magamba zárkózom.
Aki ebben a cipőben jár/járt mint én ti mit tesztek/ tettetek
20/L
Majd eljön a te időd is ne aggódj nem hiszem hogy csúnya vagy amúgy én is így vagyok csak én idősebb vagyok azt tanácsolom ismerkedj barátkoz biztosan megtalálod a párod én drukkolok neked. :)
25/F
Soha! Örökre egyedül maradsz.
Megöregszel egyedül, ezért jobb ha beszerzel egy kutyust aki ha elpatkolnál idős korodban próbál jelezni a szomszédoknak, hogy baj van.
"soha", "senkinek".. :) :S ilyen szélsőséges szavak használatát érdemes kerülni - főleg 20 évesen.. :)
Azt írod, "volt hogy én kezdeményeztem, de mindig visszautasítottak". Hogyan kezdeményeztél és milyen indokkal utasítottak vissza? Ez sem mindegy.. Hányszor próbáltál kapcsolatba kerülni másokkal és hol? A neten próbálsz aktív lenni? Társkereső oldalra regisztráltál?
Azt kérdezed magadtól: "Nem lennék elég érdekes? Vagy elég szép? Kevés vagyok?" Érdekelne, milyen válaszokat adsz ezekre a nap mint nap feltett kérdéseidre..:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!