Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsén múlik az hogy ki mikor találja meg az igazit?
Én mindig az igazit kerestem, komolytalan dolgok nem érdekelnek. Az volt régen az álmom hogy tiniként megismerek egy lányt akivel később összeházasodunk. De ez nem jött össze sajnos, már 20 feletti vagyok de még mindig egyedül vagyok.
Olyan fura mert sokan tiniként ismerik meg az igazit. Valaki meg 30-40 évesen is még keresi.
Nem igazságtalan ez?
Nekem nem igazságtalan. A 30-as éveim elején járok, de nem szeretném most az "Igazit".
Tanulni akarok még, dolgozni, világot látni, szórakozni, nőkkel szexelni.
Majd később, amikor le akarom magam kötni, akkor ráérek találkozni vele. Addig ő is élje a maga életét.
Nekem 2 kollégám is van, aki a húszas évei elején jött össze az "igazival". Az egyiket 2, a másikat 3 gyerek után hagyta faképnél az asszony. 30 évesen fizethetik a gyerektartást. Közel sem biztos, hogy az a személy az igazi, akit az adott pillanatban épp annak gondolsz.
Szerencse, és tapasztalat kell hozzá.
Szerencse?
Ha nem elébe akkor semmi sem segít.
Ha az életed abból áll, hogy reggel elmész dolgozni, majd este hazaérsz és max elmész vásárolni hetente 1x, akkro aztán a szerencse sem segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!