Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerencsén múlik az hogy ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsén múlik az hogy ki mikor találja meg az igazit?

Figyelt kérdés

Én mindig az igazit kerestem, komolytalan dolgok nem érdekelnek. Az volt régen az álmom hogy tiniként megismerek egy lányt akivel később összeházasodunk. De ez nem jött össze sajnos, már 20 feletti vagyok de még mindig egyedül vagyok.

Olyan fura mert sokan tiniként ismerik meg az igazit. Valaki meg 30-40 évesen is még keresi.

Nem igazságtalan ez?

2021. dec. 27. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nem igazságtalan. A 30-as éveim elején járok, de nem szeretném most az "Igazit".

Tanulni akarok még, dolgozni, világot látni, szórakozni, nőkkel szexelni.

Majd később, amikor le akarom magam kötni, akkor ráérek találkozni vele. Addig ő is élje a maga életét.

2021. dec. 27. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokan? Nem. Pont, hogy kevesen találják meg tiniként azt akivel utána leélik az életüket. Nagyon kevesen. Nagyjából 5 százalék. De lehet annyi sincs. Egyébként igen. Borzalmasan nagy szerencse kell hozzá. Jó időben kell jó helyen lenni a megfelelő emberrel/emberekkel és jól is alakítani mindent. Sajnos ez ilyen. Ne keseredj el. Én is 20 felett vagyok és en sem találtam még meg. Nincs ebben semmi. Ha 30 évesen találom meg akkor 30 évesen fogom. Ezt dobta a gép.
2021. dec. 27. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Te még szerencsés vagy, mert ráérsz megtalálni. Nőként, ha valaki gyereket akar, cseszheti, ha épp 50 évesen találja meg az igazit.
2021. dec. 27. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nincs olyan, hogy "igazi". Van az a mondás, hogy minden szép nőt un már valaki. Ez tényleg igaz, még a legszebb nőt is megun 1-2 év alatt bárki, szóval. Csak szerelem van az ember életében kb. 2-3 élete alatt, de igazi az nincs.
2021. dec. 27. 23:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 kollégám is van, aki a húszas évei elején jött össze az "igazival". Az egyiket 2, a másikat 3 gyerek után hagyta faképnél az asszony. 30 évesen fizethetik a gyerektartást. Közel sem biztos, hogy az a személy az igazi, akit az adott pillanatban épp annak gondolsz.

Szerencse, és tapasztalat kell hozzá.

2021. dec. 28. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:
ahhoz kell igazán nagy szerencse, hogy elkerüld az ilyen nagy "igazikat", és nem kell gyerektartást fizetned :D
2021. dec. 28. 01:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerencse?

Ha nem elébe akkor semmi sem segít.

Ha az életed abból áll, hogy reggel elmész dolgozni, majd este hazaérsz és max elmész vásárolni hetente 1x, akkro aztán a szerencse sem segít.

2021. dec. 28. 07:12
 8/8 anonim ***** válasza:
A szerencsén csak kis részben múlik. Ha nő vagy, akkor az számít, mennyire vagy normális, értelmes és elviselhető. Ha férfi vagy, az számít, mennyire vagy jóképű, magas, gazdag.
2021. dec. 28. 07:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!