Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 évesen 26-28 évessel mennyire reális, müködöképes?
Sok kérdést olvasok itt ahol 5-6 év különbségre azt írják, hogy öregnek nézik az ennyivel idösebb férfit. Én fiatalos vagyok, 28-nál soha nem néznek többnek. Sportolok, adok a higiéniára. 178 cm és 75 kg vagyok, 2 hetente járok fodrászhoz, stb. Mennyire más a szemlélete ilyen korban ha 6-8 évvel fiatalabb a nö? A volt feleségem velem egyidös, elötte is egyidös barátnöim voltak. Van egy kisfiam, de nem lenne probléma az elkötelezödés, pl ha egy 28 éves nö 2 év múlva gyerekre vágyna. Nem az a kalandozós típus vagyok, komolyat keresek.
Azért írtam a 26-28 évest, mert van pont egy kiszemelt ennyi idös csaj, de amúgy is elötte többen tetszettek ebböl a korosztályból.
Vannak barátaim ahol 42 évesnek 20 éves barátnöje van és külsö szemlélöként müködik a dolog, de ki tudja hogy mi megy a színfalak mögött? Föleg hogy dúsgazdag a barátom, ami sokat számít nagy korkülönbségnél. Én sem vagyok szegény de nem szeretném ha ez szempont lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!