Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben? Megunt? Haragszik rám? Érdemes lenne elmondanom neki, hogy érzek iránta?

Figyelt kérdés

A srácot egy éve ismerem, azóta próbálkozik folyamatosan és nagyon sokáig elhajtottam. Az igazság az, hogy a haverja tetszett… aztán hónap elején úgy alakultak a dolgok, hogy egy nagyobb beszélgetésbe elegyedtünk. Akkor úgy éreztem, hogy tetszek még neki, de nem erőlteti rám a dolgokat. Aztán azóta nagyon sokat lógtunk együtt, úgy éreztem eléggé közel kerültem hozzá és nagyon megkedveltem.

Mondott pár olyan dolgot, amikre sajna nem tudok reagálni, mert ilyen téren elég analfabéta vagyok. Pl. h örül, hogy láthat, mert egésznap én jártam a fejében. És én ugyan így voltam vele, mégse tudtam mondani rá semmit.

Csütörtökön hívott és mondta, hogy hiányzok neki. (Kedden taliztunk utoljára) És ő is hiányzik nekem, de mégse tudtam ezt így kimondani. Egyszerűen nem tudom, hogy fejezzem ki magam😫

Aztán szenteste napján nem írt, de úgy voltam vele, hogy a családjával van, úgyhogy írtam neki, de azóta nem beszéltünk. És akkor is csak annyit, hogy boldog karácsonyt… Pedig az előző napokban a hónap eleje óta tényleg minden nap beszéltünk.

Azt beszéltük meg, hogy hétfőn vagy kedden tudunk legközelebb találkozni, de félek hogy nem lesz belőle semmi.

Annyira mérges vagyok magamra. Nem tudom hogy csináljam másképp a dolgokat.

A másik, hogy az érzéseimmel se vagyok teljesen tisztában, és nem akarom bántani.

Nem tudom, lehet az lenne a legjobb, ha nem is keresném és nem játszanék vele mert nem akarom megbántani. De így úgy érzem hogy csak azt csinálom

Ő 23, én 19

2021. dec. 26. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kedveled, mint embert, de nem tekintesz rá férfiként, ez teljesen egyértelmű. Hagyd békén, ez így csak a másik szivatása.
2021. dec. 26. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
1-es kimondta, ez a helyzet.
2021. dec. 26. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:
77%

Ne írj neki, hagyd, hogy ő jelentkezzen. Nem tudhatod, hogy benne is

milyen dilemmák dúlnak.

Lehet, hogy túlbonyolítod a dolgokat. A Karácsony családi ünnepkör.

Ilyenkor az emberek jönnek-mennek, névnapok is kötődnek a Karácsonyhoz: Éva, István, stb.

Hagyni kell a dolgokat történni a maguk menetében. Aztán majd, ha döntési helyzet lesz, akkor döntesz.

Lehet, hogy holnap jelentkezik, lehet, hogy holnapután.

Magaddal sem vagy tisztában. Semmit se siess el, nehogy utána megbánd.

Sokszor akkor döbben rá az ember, hogy a másik mégis csak fontos,

amikor már késő.

2021. dec. 26. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!