Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs autóm, se jogsim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs autóm, se jogsim akkor 10 nőből hánynál kapnék azonnal kosarat?

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 12:45
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
94%

Nemcsak ma számít az autó, a 60-as, 70-es években sokkal nagyobb szám volt. A csajok már csak azért is gerjedtek az autós pasikra, mert nekik akkoriban még nem volt. A pasik feltűnően mutogatták a slusszkulcsot, ezzel jelezve, hogy kocsijuk van. Ezáltal hatalmas előnnyel indultak a "pórnéppel" szemben.

N

2021. dec. 27. 13:56
 42/55 anonim ***** válasza:
82%
Én kisvárosban lakok, pár ezren maradtak itt. De ha hazajön a régen itt lakott 20 on éves lány, akkor az bizony autóval történik 20/20 esetben, és a párja mellől szállnak ki, nem is a legolcsóbb autókból (minimum 6-7 milliósból). Pedig átlag nőkről van szó. Oké, hogy nem illik Pestről vonattal hazamenni ünnepekre a pasijukkal, de hogy ez kizárólag jobb, újabb autókkal törtéjen...Szerintem a nők 90%-ának égő, ha a pasinak nincs autója, 95%-ának égő, ha a pasijuknak nincs jogsija, és minden másodiknak égő, ha nem új az autó. Ezt látom. Lehet megkövezni.
2021. dec. 27. 16:43
 43/55 anonim ***** válasza:
Sajnos képekkel nem készültem, de az utcában lakó 50-es anyukákhoz, apukákhoz hazaérkező fiúk, lányuk/párjaik autójáról lehetett volna küldeni vagy 10 különböző fotót. Minimum egy vitara (nekem a 6 millió igenis rengeteg pénz és több év, mire összegyűjtöm), amiben hazaérkeztek.
2021. dec. 27. 16:46
 44/55 anonim ***** válasza:

42.

Egy régi történetből ugrik be:

"Otthon persze úgy tudják, jobban megy a sora:

Hah, az én fiam kocsija, egy folkszvágen bora!"

Aztán lehet, csak lízing vagy kölcsönkért, esetleg nyögik még 10 évig a hitelt. De "mekkő jelenni a falucsi rokoncság előtt a menőű járgánnyal" - tiszta Mézga család.

2021. dec. 27. 16:47
 45/55 anonim ***** válasza:
47%
44. Az lehet, hogy még 10 évnyi hitel van rajta, azt sajna nem tudom, nem kötik az orromra. :) de a többi az igaz, hogy valamiben meg kell jelenni, hogy a faluban, kisvárosban irigykedjenek.
2021. dec. 27. 16:49
 46/55 anonim ***** válasza:
44%

"A harmadik tényező pedig az anyagi oldal. 500Ft-os (és még ki tudja hova dráguló) üzemanyagárak mellett elég nagy luxusnak érezném, hogy autókázzal mindenhova. Arról nem is beszélve, hogy egy fapados "nép" autó is újonnan 5-6 millió..."

Így van. Konkrétan ilyen világban, akinek nincs rá feltétlen szüksége és mégis autóra költ, az sztem szimplán buta vagy minimum nem tájékozódik arról, hogy hogy alakul a világgazdaság..

Arról nem is beszélve, hogy rengeteg ember kap céges autót magánhasználatra is.

2021. dec. 27. 18:11
 47/55 anonim ***** válasza:
45%

43

Igen. Ezért nem kezdenek a nők veled. Nekem valahogy vonzobb egy jól kereső, sikeresebb férfi, kint egy gyárimelós

2021. dec. 27. 18:21
 48/55 anonim ***** válasza:
42%

47-es.

Lényeg, hogy kicsit sem vagy anyagias.

Egyszerű melós vs. Nettós.

2021. dec. 27. 19:01
 49/55 anonim ***** válasza:
57%

@48

Ja, milyen már, hogy egy nőnek jobban bejön egy olyan férfi, aki nem hereberézett a főiskolai évek alatt, tanult, tett a celjaiért, mint egy olyan, aki lusta disznó, és csak sirankozni tud, meg másokat hibáztatni a saját sorsa miatt.

De természetesen tudjuk, hogy a tisztességes nőknek csak!!!!és kizárólag a csóró ferfiak tetszenek!

2021. dec. 27. 19:05
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ehhez általában kell egy enyhén pszichopata lelkület is, mivel az ún. "sikeres" emberek gátlástalanok is, nincsenek lelki dilemmák semmivel kapcsolatban, mindent pénzben mérnek - különösen az emberi kapcsolatokat - esetleg abban, hogy "mennyire lehet kihasználni valakit, a saját előrementelük érdekében, általában manipuláció és hazugságok segítségével.

Persze mindenki más is ilyen, úgyhogy az egész emberiség gusztustalan és képmutató, nemtől és kortól függetlenül. Nagyon ritkán találni kivételeket, de ők nem részei "a rendszernek", hanem utcazenészek, önerőből gazdálkodók, vándorok, művészek.

2021. dec. 27. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!