Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs autóm, se jogsim akkor 10 nőből hánynál kapnék azonnal kosarat?
Nálam kizáró ok.
Randizni se mentem anno, mikor kiderült, hogy nincs autója.
Nem való hozzám.
Elvileg nálam is kizáró ok, ennek ellenére a jelenlegi barátom kizárólag kerékpárral jár. Nem gondoltam volna, hogy valaha is egy megrögzött bringással jövök össze, mégis megtörtént. Nekem van autóm, de igyekszem célszerűen használni, bent a városban inkább gyalog vagy tömegközlekedéssel járok.
N
N
Ismerek vonzó férfit, aki még annyit sem keres, mint te (van fix munkája, csak a zenetanár kb. a közmunkás szintjén van a fizetést illetően). Nincs autója, sem jogsija.
Tény, hogy előny az autó, praktikus, nekem is van. De nálam nem kizáró ok, hogy a másiknak is legyen.
Nincs kocsim se jogsim, de konkrétan emiatt még senki nem utasított vissza.
Egéségügyi problémák miatt nem kockáztatnám a dolgot, maximum ha NAGYON rászorulnék valamilyen oknál fogva.
Illetve amúgy sem érzem, hogy NEKEM szükségem lenne rá. Városon belül bringázok, ha valahova megyek akkor 99%-ban úgyse megyedül, hanem vagy családdal vagy haverokkal. Ha nagyobb távolságra megyek akkor meg ott a vonat / busz.
A harmadik tényező pedig az anyagi oldal. 500Ft-os (és még ki tudja hova dráguló) üzemanyagárak mellett elég nagy luxusnak érezném, hogy autókázzal mindenhova. Arról nem is beszélve, hogy egy fapados "nép" autó is újonnan 5-6 millió...
Azt a pénzt akkor inkább befektetem...
Negyedik dolog: érdekesnek tartom azt is, hogy a csóró fostartály országban mindenkinek alapelvárás az autó - a gépjármú állomány átlag életkora meg már lassan 20 év - de vezetési kultúra nulla, vezetési tudás szintén nulla, a "nagymenő" gyerek csapatja 18 évesen a BMW-vel, aztán fejreáll a legelső kanyarban, elüti a gyalogosokat, bicikliseket stb. Meg amikor a "luxusautóval" menőzik valaki majd hazamegy a 40nm-es panelba a muterhoz... akkor már nem olyan menő. Szóval az értékrend elégg furcsa nálunk, belegondolva, hogy egy átlag hollandnak, németnek, belgának nem derogál biciklizni, pedig 10X annyi vagyona van, mint egy átlag magyarnak.
37.
"Meg amikor a "luxusautóval" menőzik valaki majd hazamegy a 40nm-es panelba a muterhoz..."
:D Helyi "nagyon menő cigány csávónak" van egy Bentley-e. Mindig keménykedik meg korzózik vele a régiós településeken. Aztán hazagurul a cigánysorra, valami deszkákból meg ponyvákból készített "garázsába", és bemegy a majdnem összedőlő putriba ahol rajta kívül laknak még vagy húszan. Csodálom, hogy még senki nem próbálta ellopni. Igaz "sittes" a gazdája és a pletykák szerint elvileg olyan szinten elmebeteg, hogy levágja a karját annak aki csak hozzáér a szemefénye kocsijához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!