Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat kérdezem, akik itt panaszkodnak, hogy nem tudnak lányt találni, te eddig hánynál próbálkoztatok?
Elkeseredett krapek vagyok, hello.
(Amúgy 5 nél próbálkoztam, csak hogy legyen válasz a kérdésre :)
fúúú, egy idő után nem számolja az ember :D
csak ebben a hónapban volt eddig kb. 6-7
Jó kérdés!
De definiáld már, hogy mit jelent a próbálkozni!!! Mi számít próbálkozásnak? Honnan számít valami próbálkozásnak?
Én sikeres vagyok a lányoknál, úgy mondom ezt. Mostanában kb. 50 próbálkozásból 1-ből lesz komoly kapcsolat, vagy legalább szexuális kapcsolat. De én nem csak olyan lányokhoz megyek oda, akik mondjuk visszamosolyognak rám, vagy rám néznek, hanem úgy általában bármelyikhez, amelyik megtetszik. És mindenhol próbálkozom, a buszon, a boltban, az utcán, buliban.
23 éves vagyok és 2 éve kezdtem el így, aktívan csajozni. Azóta valószínűleg már több, mint ezer lánynál kezdeményeztem és kb. 15-tel legalább lefeküdtem.
6:
Onnan, hogy egy neked tetsző lányt megszólítasz és az a célod ezzel a fejedben, hogy a végén romantikus, intim, szexuális kapcsolatot alakíts ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!