Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs autóm, se jogsim akkor 10 nőből hánynál kapnék azonnal kosarat?
Hát ha az arányokat nézzük akkor 10 ből 7 nél tuti :D. Mint látod a nőknek nagyon fontos a jogsi és az autó. Igaz parkolni a 80% uk még mindig nem tud, de az nem probléma. Mondjuk a kerékbe sem tudnak fulyatni, vagy olajat cserélni. Áh hagyjuk is :D. A lényeg, hogy neked mint a csávónak legyen egy király kocsid. Lehetőleg bmw. Ha nincs se kocsi, se jogsi akkor buktad a dolgot :D. Sajna felszines egy világot élünk :/. A nők még mindig nem jöttek rá, hogy hiába az "egzisztencia" ha a csávó agresszív, alkoholista vagy olyan buta mint a föld. De semmi gond. 3 gyerek után, 40 évesen mikor a kutyának nem fognak már kelleni hírtelen mindegy lesz. Akkor már bármelyiket megkaphatod :D.
(Mielőtt jönne a félreértések hulláma: van jogsim, van autóm és napi szinten vezetem :D)
19.
Meg van csinálva. Csak nem használom. Azért minek autót venni, hogy a gyalog pár percre lévő nagyobb boltba, az irodába vagy a hivatalba elmenjek? Nem éri meg.
Továbbá pluszköltségeket is bele kell számolni, meg azt, hogy békésen mész valahol és beléd hajt egy kamikaze oldalról, "meeee húzatni kő a béjemvét, csapatni, me menők vagyunk ám" vagy "büntetőfékezik", mert ő éppen nagyon menő akar lenni.
Na és mi van azokkal, akiknek van jogsi, csak kocsi nincs?
Merthogy engem porig alázott az oktatóm és nem merek vezetni sem. 31f
23
És ez az én peoblémam? Ettol meg nincs jogsid, es ettol még, ugyanugy nekem kéne vezetnem mindenhova
24.
Egy nagyvárosban ahol minden elérhető 10 perc gyaloglással - miért kellene egyáltalán autóba ülni? Ja, hogy a többség "már wc-re is azzal jár" és gyalogolni is alig tudnak? Aztán rikácsolnak a dugó meg a magas benzinárak miatt?
27-es. Kerek igazság és te megmondtad a tutit. Teljesen egyetértek annak ellenére, hogy van kocsim és házam fiatal férfi létemre.
Sokan 2km séta után szenvednek. Meghalnak ha 3percet kell várni a villamosra. De dugóban állni 30percet az jó buli, mert megy a klíma vagy az ülésfűtés télen.
Igazán férfias, megnyerő kondi mikor szuszogva cipel fel a negyedikre egy nagyobb bevásárlást. Vagy egész nap sör mellett tvzik az nem számít.
"Erős, független férfi", mert van autolízing meg bérlakás. A többi nem számít nagytöbbségnél. De kivétel mindig lesz ezt ne feledjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!