Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Treafóház kérdése:
Arról mi a véleményetek hogy vidéki nőt budapesti randira hívok és azt mondom neki hogy bejárjuk Budapestet erre ő vesz egy BKK napijegyet és úgy jön Én viszont BMW vel járom be vele a várost?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 10:07
81/94 A kérdező kommentje:
Őrzik=írtok
2021. dec. 29. 08:00
82/94 anonim válasza:
80# Kérdező, szia, akkor csak nézegesd a kérdesedet naphosszat, minket ez nem zavar. Jó nézegetest, na csá én mentem.
83/94 A kérdező kommentje:
Nagyon helyes kár hogy nem előbb
2021. dec. 29. 16:45
84/94 anonim válasza:
"azt mondom neki hogy bejárjuk Budapestet"
Persze, hogy azt gondolta, hogy bejárjátok. (Nem azt, hogy beautózzátok.) Bejártátok? Sikerült a randi? Tetszetek egymásnak? Fogtok még találkozni?
85/94 anonim válasza:
A kérdés szerintem csak elméleti volt!Bár én is kíváncsi vagyok a találkozó sikerességére ha mégis valós a történet!
86/94 A kérdező kommentje:
Tudta hogy autóval járjuk be. Sikerült de 20 évvel öregebb voltam nála s ez nem tetszett neki. Annyira azért nem jó az a BMW hogy ezt is kisimitsa. ehhez már jaguár kellett volna
2021. dec. 30. 11:35
88/94 A kérdező kommentje:
Majd te is így jársz, hacsak nem lesz érdekből veled egy nő hogy lehúzon
2021. dec. 30. 13:09
89/94 anonim válasza:
20 évvel idősebb vagy nála? Ezek szerint ő még még se született?:D Az írásaid alapján kizárt, hogy te 20-nál több legyél.
90/94 A kérdező kommentje:
Te se matematikából doktoráltál...
2021. dec. 30. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!