Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Arról mi a véleményetek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Treafóház kérdése:

Arról mi a véleményetek hogy vidéki nőt budapesti randira hívok és azt mondom neki hogy bejárjuk Budapestet erre ő vesz egy BKK napijegyet és úgy jön Én viszont BMW vel járom be vele a várost?

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 10:07
 51/94 A kérdező kommentje:
Nem a kérdéssel van baj hanem azokkal akik válasz helyett trollkodnak
2021. dec. 26. 19:15
 52/94 A kérdező kommentje:
Akinek nem tetszik az minek van itt???
2021. dec. 26. 19:15
 53/94 anonim ***** válasza:
100%

Láttod, elárultad magad igy kiderült hogy neked semmid nincs. Csak egy nőgyülőlő szerencsétlen vagy valami faluból vagy Budapestről aki álmodozik a szerencsétlen vidéki lányról akit a porba tiporhat mert van egy BMW autója.

Vidéken a legtöbb vasútállomás tiszteséges környékű amit itt összehordtál az maximum a fejedben létezik. Én, (aki Audival járok) nem is tudtam hogy létezik BKK napijegy. A 72 órás jegyet ismertem de napijegyről nem tudtam. Ebből is mi derül ki? Kamu a kérdésed és te szoktál a BKK automatából vásárolni. Miért venne valaki napijegyet ha az állomások mellett futnak a metróvonalak amelyekkel elérheti 1 db.!!! BKK jeggyel a belvárost??

Mellékesen megjegyzem, rám teszel az Audi miatt megjegyzést miközben az Audi egy hajszállal olcsóbb mint a BMW hasonló modelljei.

Sok sikert :)

2021. dec. 26. 19:16
 54/94 anonim ***** válasza:
100%

Én kárpótlásul vennék neki egy kenyérsütő lapátot a Pennyben.

A többieknek, hogy képben legyenek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek..

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..

2021. dec. 26. 19:19
 55/94 A kérdező kommentje:
"Én, (aki Audival járok) nem is tudtam hogy létezik BKK napijegy. ". Ilyen fokú tajekozatlansag mellett nem csoda ha ennyi hülyeséget írsz. Mégis hogyan ne tudnék a napijegyről ha a lány közölte hogy vett egyet? De amúgy se kéne venni ahhoz hogy tudják róla fent van a neten. Ja és nem csak automatából lehet venni. Bár a mondataid nem csak tajekozatlansagrol árulkodnak hanem az agyadban lévő logikai defektrol is. Az se semmi hogy azt hiszed a metróval a belváros elérése egyenlő Budapest bejarasaval. Fogalmi zavaraid is vannak, minden mondatod több sebből vérzik...
2021. dec. 26. 19:26
 56/94 anonim ***** válasza:
100%

...és nem adja föl.

Kérdező! Dugulj már el, senki se kiváncsi rád. Nem tűnik fel hogy többet pofázol mint amennyi válasz van?

2021. dec. 26. 20:34
 57/94 A kérdező kommentje:
Ha senki se lenne rám kíváncsi akkor egy válasz sem lenne
2021. dec. 26. 20:40
 58/94 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly kérdés?

És miért kellett kiírni hogy BMWvel? Ez olyan kérkedés és mintha a BMW az olyan hú de nagy autó 🤣

2021. dec. 26. 23:26
 59/94 anonim ***** válasza:
100%

21/kérdező🤣🤣

Menj már, Budapest már nem nagy dolog, nem nagy durranás,mondom ezt vidékiként, gyerekkorom óta jártam, járok oda.

Kb ha New Yorkban invitálnál szétnézni akkor azt mondom ok., de Pest?

2021. dec. 26. 23:31
 60/94 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nagyon durván válaszolsz, ha én volnék akit randira hívtál és olvasnám akkor delete lenne részemről.
2021. dec. 26. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!