Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Arról mi a véleményetek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Treafóház kérdése:

Arról mi a véleményetek hogy vidéki nőt budapesti randira hívok és azt mondom neki hogy bejárjuk Budapestet erre ő vesz egy BKK napijegyet és úgy jön Én viszont BMW vel járom be vele a várost?

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 10:07
 31/94 A kérdező kommentje:
Szar a Mercédesz de a no kedveert lealacsonyodom hozzá
2021. dec. 26. 13:55
 32/94 A kérdező kommentje:
Megalkuvó típus vagyok
2021. dec. 26. 13:56
 33/94 anonim ***** válasza:
100%
Megalkuvó? Ugyan,ugyan! Inkább önelégült,aki szereti magát fényezni. Szegény lány remélem az első találkozás után sose kíván többet látni!
2021. dec. 26. 14:00
 34/94 anonim ***** válasza:
100%

BmW, Mercedes, "szarból kivakarás"....

De egy 1650 Ft-os napi jegyen pörögsz :D

2021. dec. 26. 14:28
 35/94 anonim ***** válasza:
100%

Kifizeted a napijegy árát mert lehet neki az is valami kiadás volt és meghívod egy kávéra és egy sütire mondjuk a Kempinsky lobbijába, a Gerbeuadba, a Szamosba, a Ritz cukrászdájába ami a Kaffe Wien. Ezek mind nyitva vannak és a belvárosba vannak de egy kávé 1000-1500 forint de a környezet hihetetlen. A szállodákba szokott lenni élőzene vagy pezsgőbontásos plusz, ennyi pénzért van valami plusz.

Az hogy elviszed mert neked BMW van, attól essen hasra?

31/N

2021. dec. 26. 14:34
 36/94 anonim ***** válasza:
74%

Nulla vagy, ruppótlan senki, és még talán ronda is. Buta is, meg büdös koszos is. Mit akarsz te akárkit is hová vinni?

Szinten aluli vagy bárkihez mérve!

2021. dec. 26. 14:36
 37/94 A kérdező kommentje:
34 mégis mi az hanem szarból kivakarás ha elviszem a körbeszart vasútállomásról?
2021. dec. 26. 15:04
 38/94 A kérdező kommentje:
A pénz meg az ő pénze arra költi amire akarja neked már az is baj ha kíváncsi vagyok a véleményedre?
2021. dec. 26. 15:05
 39/94 A kérdező kommentje:

35 ös ha te hasra akarsz esni egy randin akkor keress valami cselgáncs mestert.

Amúgy dehogy fizetem ki azt amit hülyeségből költött. Fektessen be valamibe amiben fantáziát lát s bukja el ha mégse jön össze. Azt kifizetem de ostobaságból hülyeségelre elszórt pénzt nem.

2021. dec. 26. 15:08
 40/94 A kérdező kommentje:
Azzal se értek egyet hogy mások által diktált programokra kellene vinnem egy nőt. Majd ha veled randizik valaki azt majd oda viszed ahová te akarod
2021. dec. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!