Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról mi a véleményetek hogy vidéki nőt budapesti randira hívok és azt mondom neki hogy bejárjuk Budapestet erre ő vesz egy BKK napijegyet és úgy jön Én viszont BMW vel járom be vele a várost?
"Mondjuk azt a részét megértem hogy nőként olyan randit preferálsz amivel a lehető legjobban le tudsz huzzni egy pasit. Ez egyben fokmérő is."
Figyelj, tök jófejen írtam ezeket a programokat neked a saját időmet forgatva arra hogy leírjam. Egyedül vagy családtagokkal, barátokkal szoktam ezekre a helyekre beülni ha a belvárosban járok esetleg ünnepek idején (innen a személyes tapasztalatom amit leírtam). Nincs szükségem bárkit lehúzni. Botrányos a stílusod, tudod másnak is van jó autója ezen a világon (nekem Audi Q3 van).
#44 neked is :)
Tudod semmi meglepetés nincs egy BMW-ben. Egy udvarias megértő férfi sokkal jobb egy randira. Sajnos azt nem kapta meg.
Az pedig hogy vett jegyet, a te hülyeséged nem az övé. Ha elhívod valahova, akkor minimum hogy normálisan megszervezed a programot és neki is szólsz.
"34 mégis mi az hanem szarból kivakarás ha elviszem a körbeszart vasútállomásról?"
Nem, az alapudvariasság.
A szarból kivakarás az valami nagyon nagyon más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!