Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Arról mi a véleményetek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Treafóház kérdése:

Arról mi a véleményetek hogy vidéki nőt budapesti randira hívok és azt mondom neki hogy bejárjuk Budapestet erre ő vesz egy BKK napijegyet és úgy jön Én viszont BMW vel járom be vele a várost?

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 10:07
 41/94 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt a részét megértem hogy nőként olyan randit preferálsz amivel a lehető legjobban le tudsz huzzni egy pasit. Ez egyben fokmérő is.
2021. dec. 26. 15:20
 42/94 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk azt a részét megértem hogy nőként olyan randit preferálsz amivel a lehető legjobban le tudsz huzzni egy pasit. Ez egyben fokmérő is."

Figyelj, tök jófejen írtam ezeket a programokat neked a saját időmet forgatva arra hogy leírjam. Egyedül vagy családtagokkal, barátokkal szoktam ezekre a helyekre beülni ha a belvárosban járok esetleg ünnepek idején (innen a személyes tapasztalatom amit leírtam). Nincs szükségem bárkit lehúzni. Botrányos a stílusod, tudod másnak is van jó autója ezen a világon (nekem Audi Q3 van).

2021. dec. 26. 15:33
 43/94 A kérdező kommentje:
De nem az a dolgod hogy lesopord az asztalról amit kitalálok s mást tegyél a helyébe. Ez a pasiddal tedd, ha hagyja akkor meg is érdemli.
2021. dec. 26. 15:52
 44/94 A kérdező kommentje:
Bár az autómárka alapján stimmel hogy miért ilyen a stílusod
2021. dec. 26. 18:10
 45/94 anonim ***** válasza:
100%

#44 neked is :)

Tudod semmi meglepetés nincs egy BMW-ben. Egy udvarias megértő férfi sokkal jobb egy randira. Sajnos azt nem kapta meg.

Az pedig hogy vett jegyet, a te hülyeséged nem az övé. Ha elhívod valahova, akkor minimum hogy normálisan megszervezed a programot és neki is szólsz.

2021. dec. 26. 18:14
 46/94 anonim ***** válasza:
100%

"34 mégis mi az hanem szarból kivakarás ha elviszem a körbeszart vasútállomásról?"

Nem, az alapudvariasság.

A szarból kivakarás az valami nagyon nagyon más.

2021. dec. 26. 18:15
 47/94 A kérdező kommentje:
Nagyon le vagy ragadva az autóknál pedig nem az a lényeg. Az csak egy eszköz. Meg valami etalonnak képzeled magad hogy mindenkinek azt kell csinálnia amit te csinálsz a családoddal
2021. dec. 26. 18:24
 48/94 A kérdező kommentje:
"Nem, az alapudvariasság.". Gyalog kellett kivinni onnan most meg alap udvariasság? Gyorsan változnak itt a dolgok
2021. dec. 26. 18:25
 49/94 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem takarítják már el innen ezt a szutykot?
2021. dec. 26. 18:25
 50/94 anonim ***** válasza:
100%
Mert még nem jelentettük elegen a béna kérdését.
2021. dec. 26. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!