Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról mi a véleményetek hogy vidéki nőt budapesti randira hívok és azt mondom neki hogy bejárjuk Budapestet erre ő vesz egy BKK napijegyet és úgy jön Én viszont BMW vel járom be vele a várost?
Ez eleg szar meglepetes, tobb szempontbol is.
Egy: randira sosem "penztarcaval elore" megyunk. Sosem. Egyreszt minek tornaznad fel az igenyeket, masreszt ne a BMW erdekelje, hanem TE.
Ketto: vezetes kozben a vezetesre kell figyelni. Egy randin meg erdemes egymasra figyelni. Ha valoban erdekel a masik, akkor miert vonnad el a figyelmedet feleslegesen rola? Tudom, tudom toled tanult vezetni az osszes jelenlegi, es valaha volt autoversenyzo, mert te annyira jo vagy,de egeszen biztos vagyok benne, hogy miutan kiszalltatok, tobb olyan kerdest is fel tudnek tenni neked a randipartneredrol,amit tobbszor is emlitett, te megsem tudnal valaszolni ra, mert eppen mondjuk a Hosok teren probaltad beszuszakolni magadat abba a savba, amelyikben utadat folytatni szeretted volna.
Harom: hacsak nem nagyon kifinomultan, es termeszetesnek hatoan csinalod ezt a meglepetest, akkor elegge visszauthet, hogy kedves gesztus helyett egy "na majd en megmutatom neked, kis videki fruska, hogy milyen az elet itt a fovarosban" szinezete lehet a dolognak a masik fel szemeben.
Lát elég szart otthon a putriban amikor egész nap a disznót ganézza.
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!