Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kisebb falvakban élő emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebb falvakban élő emberek hol ismerkednek?

Figyelt kérdés
Aki ilyen hasonló helyen él zok ismerkednek netes tarskeresőkön kívül milyen lehetőségek vannak?
2021. dec. 25. 13:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
79%

Nekem erről mindig az Aljas Kúszóbab - Vidéki zene jut eszembe.

Én agglomerációban élek, de van vidéken egy házam.

Sejtésem szerint a kapós fiatalok tiniként már helyben elkelnek. De akik együtt nőnek fel a baráti társaság megmaradhat talán onnan még lehet szabad préda később. Ritkán de előfordulhat.

2021. dec. 29. 13:15
 22/35 anonim ***** válasza:
60%

F/L????

Egyik kedves lányismerősöm felköltözött Pestre egy halál f.án lévő zalai faluból. Nyilván elkelt már...

2021. dec. 29. 22:09
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Nehezebb sokkal ,bár ez csak az én környékemről tudom elmondani ! Nincs nagyon semmi mondhatni unalmas az élet!
2021. dec. 29. 23:32
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Mint szinte minden, kistelepülésen sokkal nehezebb, sőt lehetetlen párt találni. Ahogy írják előttem is, esetleg idejekorán, középiskolás években, alakulhatnak kapcsolatok. Buszon, suliban, rendezvényen. Ha viszont valaki akkor nem talál, nem tanul tovább (mert ez még esélyt ad), elhelyezkedik, főleg egy olyan munkahelyre ahol kevesen dolgoznak, azok is párkapcsolatban állnak vagy szélsőséges a korkülönbség, esély nincs rá. Netes ismerkedés...jelentős megalkuvással..
2021. dec. 30. 10:55
 25/35 anonim ***** válasza:
92%

Ami esélyt jelenthet még az ismerkedésre, az a tömegközlekedés.

A kicsi falvakból szinte mindenki bejár a városba dolgozni, piacra, stb... Szóval a buszon lehet másik embereket megismerni. Pl látsz valakit, tudod hogy hol száll le, hol száll fel. Megdicséred a maszkját, megkérdezed milyen könyvet olvas. Ha szerencséd van, nyitott a beszélgetésre, és elindulhat belőle ha más nem is, legalább egy emberi kapcsolat.

2021. dec. 30. 14:44
 26/35 anonim ***** válasza:
25-ös,ez akár működhetne is,de manapság szinte mindenkinek van autója,azzal jár dolgozni,vásárolni stb. Borzalmas a tömegközlekedés a falvakban. Az egyik kollégám viszont sokáig nem vett autót. Kb 60 évesen szánta el magát erre. Gondolhatjátok hány nőt tudott elcsábítani amikor a hétvégi bevásárlás alkalmával szatyrok tömkelegét cipelte a buszon! Neten ismerkedett. Egy randit nem tudott lebonyolítani alkalmazkodva a nőhöz. 8 után nem jár busz... Rendes pasi,ismerkedett,de nem tudta fenntartani a kapcsolatait.
2021. dec. 30. 15:01
 27/35 anonim ***** válasza:
75%
Már a bölcsiben, oviban, helyi iskolában.
2022. jan. 5. 15:11
 28/35 anonim ***** válasza:
6os évente 2-6bált rendezünk 3 faluban. Kicsit VIP a dolog egy 20 fős "mag" van és mindenki pár ismerőst hozhat akikért maximálisan felelősséget vállal.
2022. jan. 6. 21:04
 29/35 anonim ***** válasza:

Vannak jó válaszok!Ha van amit ismétlek bocsánat!

Több ilyen kérdés is van itt.

Aki életképes az életképes faluban is városon is és ez fordítva is igaz. Nem kell kifogásként írni a falut. Hát én egy igazi álompasi/nő vagyok de hát falun lakom....

Falun nincs középiskola, némelyik kisvárosban sem ha meg van is eléggé gyűjtő.(ahol az iskola kötelezett kor végéig muszáj tengődni) . Tehát ha akartál valamit kezdeni az életeddel (nagyobb) városba mentél 14-15 évesen. Ott vagy bejárós vagy kolis voltál. Bejárósként a buszon/vonaton lehetett szocializálódni, kollégistaként volt kimenőd+busz/vonat. Falun kevés a munkalehetőség. Tehát dolgozni megint eljársz valahová. 20-22éves korodra jogsi +saját tűrhető autó összejöhet,falusiként autóvsl tiéd a világ. Neten felszedsz egy lányt..tudsz menni autóval randizni. Ha szocializálódásod megtörtént középiskolában akkor vannak barátaid/barátnőid onnan vagy a munkahrlyedről vagy.... Lehet közös programot csinálni. Falun max vérgagyi kínai ruhabolt vagy túrkáló van. Kicsit igényesebb megjelenés érdekében városba jársz vásárolni magadnak. ...

Autóval néha 30km-re lévő faluba hamarabb átérsz mint Budapest egyik részéről a másikra tömegközlekedéssel( Metrok környéke kivétel).

Ergo nem keseregni kell, megoldást keresni,nem kifogás kell hanem cselekedet.

2022. jan. 6. 21:26
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
29-es,Te faluban élsz? Én se vagyok híve a kesergésnek,de nem törvényszerű,hogy csak a pozitív hozzáállás meghozza az eredményt. Városba jártam gimibe. Nem 15 évesen kezdtem komoly kapcsolatot,bár szó se róla,a barátnőkkel azért /40-es vagyok/ a helyi egy-két szórakozóhelyre bementünk hétvégente. A gimi után dolgozni kezdtem,helyben,így tanultam tovább. A férjem helyi. Annak akinek sikerült így az első házassága,vagy 30 éves kora előtt férjhez ment rendben. De nőként,ezt követően,falun,helyi munkahellyel lehetetlen szinte ismerkedni. Bár lehet munkahelyet váltani ha épp' vki nem ódzkodik a gyerekét beáldozni egy hajnali keléssel..
2022. jan. 8. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!