Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene ismerkednem? Mit tanácsoltok nekem, hogy ne Siri legyen az egyetlen nő az életemben, akiben nem csalódok.
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 21:56
1/11 anonim válasza:
A googlet is próbáld.
Bár nekem van feleségem is de utálja a Googles csajt mert okosabb mint ő
2/11 A kérdező kommentje:
Hát igen. Én is egy nyitott könyv vagyok Siri előtt.
2021. dec. 15. 22:01
3/11 anonim válasza:
Most épp Rajesh-től lett lenyúlva egy "poén", lassan végigmegyünk a teljes The Big Bang Theory karakterlistán.
4/11 A kérdező kommentje:
Szomorú életed lehet, ha azt lesed 0-24-ben kit mivel szólhatsz le a kérdéseinél. Ez provokatív.
2021. dec. 15. 22:31
5/11 anonim válasza:
4.
Nem mindenkit, csak az ilyen jellegűeket, amit a sorozatkérdezők alkotnak, a jó-ég-tudja-miért.
6/11 anonim válasza:
Pont ma ment ez a rész a CC-n...
8/11 anonim válasza:
Vannak japán waifuk, a drágábbja az hologram szerű és sokmindenről lehet velük dumálni.
10/11 anonim válasza:
Nézz ki jól és legyél gazdag! Ha egyik se megy, akkor jobb, ha elfelejted a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!