Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 evesen végeztem az egyetemm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 evesen végeztem az egyetemmel, hogyan kene újra ismerkednem?

Figyelt kérdés
Ráadásul eddig városban éltem nyilván, de haza kellett költöznöm vidékre és nyilván 0 ismerkedési lehetőségeim vannak élőben (mivel nincs választék) szóval csak online felület marad, de valami mas kéne.. :/ tanácstalan vagyok..
2021. dec. 6. 09:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyen?

Ha ki tudsz alakítani egy baráti kört, akkor utána már lehetenek közös programok, pl beültök valahova. Ott esetleg találkoztok másokkal és kialakulnak újabb ismeretségek.

Majd így tovább... (Dominó effektus) :,D

2021. dec. 6. 09:32
 2/11 anonim ***** válasza:
15%

Nincs választék ott a borsodi zsákfaluban, ahol 32 fő lakik?

Mert normális falukban van a boltos nő, a tanárnő, a Kati néni 16 éves perverz lánykája, a bögyös fodrász MILF, Tóni bá' onokája, aki orvosira jár,...

2021. dec. 6. 09:35
 3/11 anonim ***** válasza:
24%
Nő vagy semmi gonod.
2021. dec. 6. 09:43
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
járjál társaságba
2021. dec. 6. 09:46
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk ha meglett a diplomad, francnak mentel vissza faluba...
2021. dec. 6. 10:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez se normalis falu úgy mond az a baj.
2021. dec. 6. 11:35
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Mi a bajod? Diploma megvan, tessék DOLGOZNI, nem csajozni! Nincs rá idő! Majd nyugdíjasként ráérsz csajozni!
2021. dec. 6. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én átérzem, ugyanez volt a problémám. Munkahelyen ismerkedni nem igazán nyerő, ha nem jön össze, mi lesz, felmondasz? Az ismerőseim meg mind házas volt már, elég kellemetlen volt, amikor szilveszterkor elhívtak, és mindenki párban volt, csak én voltam szingli. Nyilván nem szólítgatsz le ismeretlen embereket az utcán, hogy akar-e veled randizni, főleg, ha nő vagy, de férfiaknál sem szerencsés. Egyébként meg a munkahelyen én azt vettem észre, hogy mindenki munka után rohant haza a családjához, és már mindenkinek megvolt a maga baráti köre, eszük ágában nem volt a kollégákkal tölteni a szabadidejüket. Azóta több munkahelyem is volt, és elég jól elvoltam a kollégákkal, de alapvetően mindenhol ez volt. Szívesen kimentek velem kávézgatni, jól elbeszélgettünk, de miután valamelyikőnk felmondott, soha többet nem találkoztunk, szóval ennyit a nagy munkahelyi barátságokról.

Nyilván hallani eseteket, hogy a boltban, könyvtárban, buszmegállóban stb ilyen helyeken ismerkedtek, de nincs az emberek homlokára írva, hogy ki szingli és ki nem, szóval nem könnyű. Én neten találtam meg a későbbi férjem, te miért nem próbálod meg? Sokan mondták, hogy hülyeség, nem vagyok olyan ronda, stb. De mégis mit tudsz tenni? Kitartás kell hozzá, én is két évig tag voltam, már majdnem feladtam, de több ismerősöm is van, aki így talált társat.

2021. dec. 6. 14:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Régen még egyetemen tanárok tanácsolták, hogy addig csajozz be amíg egyetemista vagy, mert utána sokkal nehezebb. És igazuk lett! Utána már munka, mókuskerék, 0 ellenkező nemű ember (pl. nálam, informatikusként ez a helyzet). Sokkal egyszerűbb egyetem alatt.
2021. dec. 6. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó, hát köszi a jó tanácsot 9-es. És ha nem jött össze, ásd el magad? Én 2.-ban jöttem össze a pasimmal, és 5.-ben szakítottunk. Jó nagy szívás volt, szinte minden egyetemi buliból kimaradtam miatta, mert ő nem szeretett bulizni. Aztán itthon meg 0 baráti köröm volt, nem könnyű helyzet.
2021. dec. 7. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!