Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél tovább így vele?
X ideje ismerek egy középkorú nőt. Ez azt jelenti, hogy nyárig kb. 1,5-2 hetente taliztunk nála, iszogattunk, duma, lazulás. Szex nem volt soha eddig köztünk. Ennek oka én vagyok, mert jó fej a nő, de valahogy nem az esetem. Állítása szerint hitegettem őt olykor, hogy majd ez lesz meg az. Elképzelhető, ezt bevallom, de a végén nem kívántam meg valahogy soha és csak néhányszor utaltam rá korábban. Nos, nyáron volt egy nagyobb összeszólalk, ahol végül is kifejtette, hogy alapvetően én sem vagyok az esete, nem tartja jónak a testemet (úgy értem, nem vagyok kigyúrt), én is elmondtam neki, hogy miért nem jön be. Megbeszéltük. De azóta valahogy pár nap normális kommunikáció után mindig valami apróságon összekapunk. Neten, mert én időközben más városba mentem dolgozni, élni ideiglenes jelleggel. Szóval 4. hónapja nem taliztunk, de naponta, 2 naponta írtunk. Lényeg, hogy ezen összekapások miatt a 20 éves lánya, aki vele él, nyilván az ő pártját fogja velem szemben. Mert hogy a nő minden összekapásunkat a lányával beszélte meg, más híján.
Fő kérdés: te akarnál-e többet ettől a nőtől, főképp úgy, hogy nem tudnánk egy jót sem ba..ni egymással, mert a másik szobában él a lánya, de leginkább annak tükrében, hogy a lánya azóta nem igazán barátságos velem, nem nyit felém, mint barát, amióta vannak ezek az összekapások.
De backi, minek akarsz ismerkedni, ha nem tudsz vele lefeküdni, mert nem vonz? Legyen egy lyuk, amíg nem jön jobb?
Hagyjál neki békét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!