Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kopasz férfiként hol kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kopasz férfiként hol kéne ismerkednem?

Figyelt kérdés
Itt rengeteg kérdés alatt látni olyan válaszokat, hogy ez nem olyan nagy gond, meg hogy sok nőt nem zavarja / el tudja nézni, stb... de a valóságban ennek az ellenkezőjét tapasztaltam eddig. Kopaszként legalább a nők a 90%-ánál eláshatom magamat, amivel nem is lenne gond, de azt a maradék kevesebb mint 10%-ot sem tudom, hogy merre keressem.
2021. dec. 9. 10:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
0%
Neked sehol.
2021. dec. 9. 10:16
 2/29 anonim ***** válasza:
30%

hidd el, nem az a baj; [link]

lehet kifejezetten elegáns is a kopaszság, csak stílus kérdése

2021. dec. 9. 10:18
 3/29 anonim ***** válasza:
Nekem általában bejön :) de ez csak egy dolog nem a legfontosabb
2021. dec. 9. 10:18
 4/29 A kérdező kommentje:
#2: Szóval konkrétan megmondja nekem egy nő, hogy neki nem tetszenek a kopaszok, akkor kezdjem el verni a mellemet, hogy "de a kopaszság nem is baj"? A stílusomra adok, szerintem az átlag férfiaknál jóval többet költök rá, de sokszor megkaptam már konkrétan, hogy a kopaszság az ami nem jön be a másik félnek.
2021. dec. 9. 10:21
 5/29 anonim ***** válasza:
34%
Hajbeültetés.
2021. dec. 9. 10:26
 6/29 anonim ***** válasza:
55%
Lehetőleg nem a fodrásznál
2021. dec. 9. 10:32
 7/29 anonim ***** válasza:
48%
#4: ez kegyes hazugság részükről
2021. dec. 9. 10:38
 8/29 anonim ***** válasza:
13%
Hajbeültetés már nem is olyan drága, ha gyűjt rá az ember
2021. dec. 9. 10:59
 9/29 anonim válasza:
Szerintem ugyanúgy, ugyanott, ahol azok akik nem kopaszok. Valószínüleg, aki azt mondja, hogy a kopaszságod nem tetszik neki, az nem az igazság ( Természetesen lehet, olyan akit tényleg taszít, de nem hiszem, hogy minden 3. nőnek problémája lenne a kopaszsággal). Ha a másik fél számára stílusos vagy, igényes, jó személyiséggel ötvözve akkor, nem arra fog gondolni, hogy jajj milyen jó pali és teljesen megnyerő a személyisége és a stílusa is de fu hát sajnos kopasz akkor én tovább is megyek hello... Lehet probléma a a kopaszság, de csak akkor, ha a kisugárzásodat rontja. :)
2021. dec. 9. 11:05
 10/29 anonim ***** válasza:
75%
Nincs baj a kopaszokkal.
2021. dec. 9. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!