Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kopasz férfiként hol kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kopasz férfiként hol kéne ismerkednem?

Figyelt kérdés
Itt rengeteg kérdés alatt látni olyan válaszokat, hogy ez nem olyan nagy gond, meg hogy sok nőt nem zavarja / el tudja nézni, stb... de a valóságban ennek az ellenkezőjét tapasztaltam eddig. Kopaszként legalább a nők a 90%-ánál eláshatom magamat, amivel nem is lenne gond, de azt a maradék kevesebb mint 10%-ot sem tudom, hogy merre keressem.
2021. dec. 9. 10:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ne a B-középben és a N. Választási Iroda környékén, ott nagy a konkurencia.
2021. dec. 9. 13:22
 12/29 anonim ***** válasza:
29%
Hordj parókát, egyből szebb leszel.
2021. dec. 9. 13:45
 13/29 anonim ***** válasza:

Hajbeültetéssel csak olyan lesz, mint a mentő szóvívő Pál. Nem segített annyit rajta...

Különben együttérzek a kérdezővel. Megfigyeltem, ha kicsire levágatom a hajam, akkor rám sem néznek a nők még az utcán sem. De ha 10 centit növesztem, akkor rendesen látszik hogy fordulgatnak utánam még bevásárló központban is. Stílusom ugyanaz kis hajjal és nagy hajjal is ;))

Szerencsére nem kopaszodom, mert még 30 éves vagyok és nem örököltem olyan gént.

2021. dec. 9. 14:33
 14/29 anonim ***** válasza:
30%

A kopaszodás oka a Finasteride hiánya a szervezetedben, ami egy alapvető tápanyagnak számít 25 feletti férfiként (ugye ha nincs teszto, nincs kopaszodás, de nem is vagy férfi). Először kezdeném ezzel, aztán 1 év után elmennék hajtranszplantációra. Ha nincs elég hajad hozzá, egy igazán jó helyen akár szakállat vagy testszőrzetet is be tudnak ültetni, tehát amíg nem vagy nw6/nw7, menthető a helyzet.

Ha a kopaszodásod tényleg menthetetlen, akkor javaslom a scalp micropigmentációt, aminek lényege, hogy hajszálak helyett kis pontszerű tetoválásokkal borítják be a fejbőrödet.

Még nem láttam rá példát, de szerintem ilyenkor az is működhet talán még jobban is, ha haj és szakállbeültetéssel elérnek egy 10% -20% -os sűrűségű fedést, ami még bénán nézne ki, viszont ezután adják hozzá a scalp micropigmentációt. Így megvan a haj 3D hatása és a sűrűség is. (Ez csak saját ötlet végső esetre).

Ha gazdag vagy, működhet a hair system is, bár ennek fenntartása drága.

Kopasz ne legyél, mert a kopasz fejbőr undorító. Férfiként írom ezt úgy, hogy nálam is kezdődik épp.

2021. dec. 9. 14:38
 15/29 anonim ***** válasza:

"Hajbeültetéssel csak olyan lesz, mint a mentő szóvívő Pál. Nem segített annyit rajta...":

A gyakran látható sikertelen hajbeültetéseknek 3 oka van:

- A hajklinikák 95% -át kuruzslók vezetik. Magyarországon 1db normális hajbeültető orvos van.

- Finasteride, minoxidil, Ru... gyógyszeres kezelés nélkül nincs hosszú távon sikeres hajbeültetés, bocsi. Egy műtét nem fogja megoldani a problémát.

- A páciensek akkor mennek, amikor már túl késő és túl kevés hajuk maradt.

2021. dec. 9. 14:49
 16/29 anonim ***** válasza:
2021. dec. 9. 14:53
 17/29 anonim ***** válasza:
Paróka?
2021. dec. 9. 15:10
 18/29 anonim ***** válasza:

17: A modern paróka, azaz hair system max képek és videók esetén működik, így főleg színészi karrierhez jó. Közelről könnyű észrevenni és kiröhögnek vele a lányok.

Hacsak ugye azt csinálod, mint Enrique Iglesias, aki a retusált fényképeken parókában, élőben meg mindig sapkában van.

2021. dec. 9. 15:16
 19/29 A kérdező kommentje:

#14: 25 éves vagyok és már kb. 16 évesen kezdett el hullani a hajam. Rengeteg orvosnál jártam vele akkoriban és szinte kivétel nélkül az összes úgy viselkedett, mintha hozzá nem értő gyökerek lennének. Semmi sem használt azokból a kezelésekből amiket javasoltak. Középen a fejem tetején már nem elég életképesek a hajszálaim, szóval ez már rég nem a visszafordítható kategória.

Nem ilyen Finasteride szarok hiánya miatt kopaszodtam meg ( [link] ) hanem magas DHT miatt. A kopaszodást leszámítva a DHT előnyeit is élvezem, relatív gyorsan építek 2-es típusú izmokat. Én már elfogadtam, hogy kopasz vagyok, nem azért írtam ki a kérdést, mert ezt nem tudom feldolgozni.

Csak az elmúlt hónapok társkeresési tapasztalata ért kicsit sokként.

2021. dec. 9. 15:18
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó alapján valahogy a nők kiszagolják, ha egy férfi rendellenes géneket hord. Lehet a betegségedet is megérzik.

A női agy csodákra képes, van hatodik és hetedik érzékük.

2021. dec. 9. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!