Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kopasz férfiként hol kéne ismerkednem?
Hajbeültetéssel csak olyan lesz, mint a mentő szóvívő Pál. Nem segített annyit rajta...
Különben együttérzek a kérdezővel. Megfigyeltem, ha kicsire levágatom a hajam, akkor rám sem néznek a nők még az utcán sem. De ha 10 centit növesztem, akkor rendesen látszik hogy fordulgatnak utánam még bevásárló központban is. Stílusom ugyanaz kis hajjal és nagy hajjal is ;))
Szerencsére nem kopaszodom, mert még 30 éves vagyok és nem örököltem olyan gént.
A kopaszodás oka a Finasteride hiánya a szervezetedben, ami egy alapvető tápanyagnak számít 25 feletti férfiként (ugye ha nincs teszto, nincs kopaszodás, de nem is vagy férfi). Először kezdeném ezzel, aztán 1 év után elmennék hajtranszplantációra. Ha nincs elég hajad hozzá, egy igazán jó helyen akár szakállat vagy testszőrzetet is be tudnak ültetni, tehát amíg nem vagy nw6/nw7, menthető a helyzet.
Ha a kopaszodásod tényleg menthetetlen, akkor javaslom a scalp micropigmentációt, aminek lényege, hogy hajszálak helyett kis pontszerű tetoválásokkal borítják be a fejbőrödet.
Még nem láttam rá példát, de szerintem ilyenkor az is működhet talán még jobban is, ha haj és szakállbeültetéssel elérnek egy 10% -20% -os sűrűségű fedést, ami még bénán nézne ki, viszont ezután adják hozzá a scalp micropigmentációt. Így megvan a haj 3D hatása és a sűrűség is. (Ez csak saját ötlet végső esetre).
Ha gazdag vagy, működhet a hair system is, bár ennek fenntartása drága.
Kopasz ne legyél, mert a kopasz fejbőr undorító. Férfiként írom ezt úgy, hogy nálam is kezdődik épp.
"Hajbeültetéssel csak olyan lesz, mint a mentő szóvívő Pál. Nem segített annyit rajta...":
A gyakran látható sikertelen hajbeültetéseknek 3 oka van:
- A hajklinikák 95% -át kuruzslók vezetik. Magyarországon 1db normális hajbeültető orvos van.
- Finasteride, minoxidil, Ru... gyógyszeres kezelés nélkül nincs hosszú távon sikeres hajbeültetés, bocsi. Egy műtét nem fogja megoldani a problémát.
- A páciensek akkor mennek, amikor már túl késő és túl kevés hajuk maradt.
17: A modern paróka, azaz hair system max képek és videók esetén működik, így főleg színészi karrierhez jó. Közelről könnyű észrevenni és kiröhögnek vele a lányok.
Hacsak ugye azt csinálod, mint Enrique Iglesias, aki a retusált fényképeken parókában, élőben meg mindig sapkában van.
#14: 25 éves vagyok és már kb. 16 évesen kezdett el hullani a hajam. Rengeteg orvosnál jártam vele akkoriban és szinte kivétel nélkül az összes úgy viselkedett, mintha hozzá nem értő gyökerek lennének. Semmi sem használt azokból a kezelésekből amiket javasoltak. Középen a fejem tetején már nem elég életképesek a hajszálaim, szóval ez már rég nem a visszafordítható kategória.
Nem ilyen Finasteride szarok hiánya miatt kopaszodtam meg ( [link] ) hanem magas DHT miatt. A kopaszodást leszámítva a DHT előnyeit is élvezem, relatív gyorsan építek 2-es típusú izmokat. Én már elfogadtam, hogy kopasz vagyok, nem azért írtam ki a kérdést, mert ezt nem tudom feldolgozni.
Csak az elmúlt hónapok társkeresési tapasztalata ért kicsit sokként.
Utolsó alapján valahogy a nők kiszagolják, ha egy férfi rendellenes géneket hord. Lehet a betegségedet is megérzik.
A női agy csodákra képes, van hatodik és hetedik érzékük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!