Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kopasz férfiként hol kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kopasz férfiként hol kéne ismerkednem?

Figyelt kérdés
Itt rengeteg kérdés alatt látni olyan válaszokat, hogy ez nem olyan nagy gond, meg hogy sok nőt nem zavarja / el tudja nézni, stb... de a valóságban ennek az ellenkezőjét tapasztaltam eddig. Kopaszként legalább a nők a 90%-ánál eláshatom magamat, amivel nem is lenne gond, de azt a maradék kevesebb mint 10%-ot sem tudom, hogy merre keressem.
2021. dec. 9. 10:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"A kopaszodást leszámítva a DHT előnyeit is élvezem, relatív gyorsan építek 2-es típusú izmokat.":

A kopaszodás 3 tényezőtöl függ:

- A hajhagymák érzékenysége hormonokra. Ez függ embertől, konkrét hajhagymától és kortól. Jellemzően inkább ez az oka a fiatalkori kopaszodásnak, nem a magas DHT.

- DHT szint. A DHZ egy "trash hormone", ami aknét, prosztataproblémákat és kopaszodást okoz az arra hajlamos hajszálaknál. Tesztoszteronból keletkezik a 5 alpha reductase enzim hatására. Ki kell írtani a szervezetből, aki mást mond, azt meg el kell hallgattatni, mivel akadályozza a reprodukciós képességünket (ugye a kopasz férfi nem kell senkinek jogosan).

- Tesztoszteron szint. Sajnos a tesztoszteron is okoz önmagában hajhullást az arra hajlamos hajszálaknál, azonban negatív hatása elmarad a DHT -éhez képest, tehát sokkal nagyobb mennyiségben kell, hogy jelen legyen -> akkor számít, ha koxolsz. Az izomhoz viszont tesztoszteron kell, attól nő.

2021. dec. 9. 15:45
 22/29 anonim ***** válasza:
70%

NA ÁCSI KÉRDEZŐ!

Te kevered a kopaszodást és a kopaszságot. Az valóban a nők minimum felét egyáltalán nem zavarja, ha egy férfi fullosan tar kopasz. Tehát sehol nincs haja egyáltalán a fején. Ez oké.

De a kopaszodás viszont igenis nagy gond! Amikor hülyén kinézően elöl és esetleg oldalt nincs haja, de hátul meg még van, vagy akármilyen módon látszik az erős kopaszodás. Neked ilyen? Mert akkor azzal tennéd magadnak a legjobbat, ha hetente 1-2 alkalommal géppel levágnád full kopaszra a hajad. Ha ezt nem teszed meg magadért, akkor ne siránkozz.

Full kopaszság: Jó.

Kopaszodás: Rossz.

2021. dec. 9. 16:07
 23/29 A kérdező kommentje:

#22: Kopaszodtam, aztán amikor sikerült elfogadnom, akkor full kopasz lettem. Ez volt kb. 3 éve, addig takargattam. Ami nagyon gáz volt mellette az az, hogy kövér is voltam (125 kg), de idén leadtam az összes felesleget, szóval most hogy végre férfias alakom, erős és fitt vagyok elkezdtem ismerkedni, de a fejem elriasztja a nőket.

Nem érzem, hogy a full kopaszág jó lenne. Jobb mintha próbálnám takargatni a nagy hiányzó foltot, de a jótól vagy nagyon messze van vagy nekem nagyon hülyén áll.

2021. dec. 9. 16:14
 24/29 anonim ***** válasza:
Ne mondd már, hogy az utcán vagy bárhol nyilvános helyen nem szoktál kopasz férfiakat nőkkel az oldalukon látni.
2021. dec. 9. 16:21
 25/29 anonim ***** válasza:
76%
Növessz borostát! A pár naposra bukik a nők többsége. Ha telibe leborotválod a fejed akkor lehet csecsemő fejed van. Az nem jön be a csajoknak
2021. dec. 9. 19:04
 26/29 anonim ***** válasza:
69%

22-es te nem vagy normális.

Attól függ milyen a fazon. Ha Bruce Willis vagy Statam, akkor neki jól áll. De gondold el élnek a Földön gebe, szemüveges vagy csak sovány emberek. Hogy nézne ki teljes kopaszon? Úgy mint egy rákos beteg.

Ha meg kövér tohonya, akkor meg úgy, mint egy horrorfilm hóhérja, pl. a Resident Evil filmekből.

2021. dec. 9. 19:33
 27/29 anonim ***** válasza:
26: 21 -es vagyok és az az igazság, hogy ebben lehet valami. Amikor shinhead kinézetem volt, én is kaptam jelzéseket nőktől, persze ehhez kellett a még meglévő hajam is.
2021. dec. 9. 20:50
 28/29 anonim ***** válasza:
Így kapásból csak vagy 20-22 csinos ismerős nőt tudnék mondani, aki kopasz (de nem egy Jason Statham arcra sem) vagy kopaszodó pasival jár, vagy van vele házasságban.
2021. dec. 12. 22:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Kérdező! Linkelj egy képet, hogy kb milyen vagy, vagy töltsd fel letakarva az arcod. Van itt annyi stályliszt el sem hiszed. Belöjjük a fejed
2021. dec. 12. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!