Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kopasz férfiként hol kéne ismerkednem?
"A kopaszodást leszámítva a DHT előnyeit is élvezem, relatív gyorsan építek 2-es típusú izmokat.":
A kopaszodás 3 tényezőtöl függ:
- A hajhagymák érzékenysége hormonokra. Ez függ embertől, konkrét hajhagymától és kortól. Jellemzően inkább ez az oka a fiatalkori kopaszodásnak, nem a magas DHT.
- DHT szint. A DHZ egy "trash hormone", ami aknét, prosztataproblémákat és kopaszodást okoz az arra hajlamos hajszálaknál. Tesztoszteronból keletkezik a 5 alpha reductase enzim hatására. Ki kell írtani a szervezetből, aki mást mond, azt meg el kell hallgattatni, mivel akadályozza a reprodukciós képességünket (ugye a kopasz férfi nem kell senkinek jogosan).
- Tesztoszteron szint. Sajnos a tesztoszteron is okoz önmagában hajhullást az arra hajlamos hajszálaknál, azonban negatív hatása elmarad a DHT -éhez képest, tehát sokkal nagyobb mennyiségben kell, hogy jelen legyen -> akkor számít, ha koxolsz. Az izomhoz viszont tesztoszteron kell, attól nő.
NA ÁCSI KÉRDEZŐ!
Te kevered a kopaszodást és a kopaszságot. Az valóban a nők minimum felét egyáltalán nem zavarja, ha egy férfi fullosan tar kopasz. Tehát sehol nincs haja egyáltalán a fején. Ez oké.
De a kopaszodás viszont igenis nagy gond! Amikor hülyén kinézően elöl és esetleg oldalt nincs haja, de hátul meg még van, vagy akármilyen módon látszik az erős kopaszodás. Neked ilyen? Mert akkor azzal tennéd magadnak a legjobbat, ha hetente 1-2 alkalommal géppel levágnád full kopaszra a hajad. Ha ezt nem teszed meg magadért, akkor ne siránkozz.
Full kopaszság: Jó.
Kopaszodás: Rossz.
#22: Kopaszodtam, aztán amikor sikerült elfogadnom, akkor full kopasz lettem. Ez volt kb. 3 éve, addig takargattam. Ami nagyon gáz volt mellette az az, hogy kövér is voltam (125 kg), de idén leadtam az összes felesleget, szóval most hogy végre férfias alakom, erős és fitt vagyok elkezdtem ismerkedni, de a fejem elriasztja a nőket.
Nem érzem, hogy a full kopaszág jó lenne. Jobb mintha próbálnám takargatni a nagy hiányzó foltot, de a jótól vagy nagyon messze van vagy nekem nagyon hülyén áll.
22-es te nem vagy normális.
Attól függ milyen a fazon. Ha Bruce Willis vagy Statam, akkor neki jól áll. De gondold el élnek a Földön gebe, szemüveges vagy csak sovány emberek. Hogy nézne ki teljes kopaszon? Úgy mint egy rákos beteg.
Ha meg kövér tohonya, akkor meg úgy, mint egy horrorfilm hóhérja, pl. a Resident Evil filmekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!