Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkednek az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkednek az emberek manapság?

Figyelt kérdés

Tudom, a Covid helyzet megnehezíti az ismerkedést, de ettől most tekintsünk el.

A másik fontos dolog, hogy nem tényeket közlök, abszolút lehet hogy csak én forgok rossz körökben. Azt sem tudom, hogy néhány éve mennyivel volt másabb a dolog, viszonylag fiatal vagyok.

Úgy érzem, hogy a legtöbb ember nem nyitott és lehetőség szerint nem is akar nyitott lenni párbeszédre, a másik megismerésére. Amint van az embernek néhány kötetlen perce, azonnal a telefonjára ugrik.

Például hat éve utazok már szakgimibe/egyetemre vonattal vagy villamossal, de még egyszer sem voltam szem- vagy fültanúja annak, hogy valaki megszólított volna valakit egy beszélgetés erejére. Szokatlannak számítana.

Nem tudom hol lehet sok új embert rendszeresen megismerni. Bulikban, koncerteken általában bömböl a zene és sok a részeges, úgyhogy ott sem érzem működőképesnek a dolgot. Közéleti helyeken síri csönd van, mindenki elektronikázik vagy teljesen kimerült munkahelytől/sulitól. Munkahelyen/suliban mindenki kántálja a "Nem randizunk munkatárssal" szöveget.

A baráti köröm és unokatesói ágaim döntő része zsákutca.

Egyszerűen nem tudom mi maradt. Társkereső appokat még nem próbáltam, de az a félelmem, hogy nagyon pörögnie kell a önmarketingnek és a fake személyiségek kezelésére.

Nyilván egyik felsorolt helyen sem lehetetlen az ismerkedés, mert nagyon sok fiatal kapcsolatban él. Mégis fura, hogy sokan kapcsolatra vágynak, de ritka, hogy ki lehessen építeni egyet.

Nektek mi a bölcsességetek erre?

2021. dec. 23. 08:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%
Kb. sehol. A legtöbb nő ki sem mozdul otthonról (bárhová mész, bármit csinálsz, egy biztos: szinte csak férfiak lesznek ott), online meg kizrólag ugyanazzal a maroknyi überpasival állnak csak szóba.
2021. dec. 23. 12:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik szerencsések és a sors/ismerősök a segge alá rakják a párkapcsolatot.

Vannak akik meg évek után se találnak, pedig semmi gond nincs velük.

ilyen az élet ez a tanácsom. Az élet igazságtalan és soha nem lesz igazságos.

2021. dec. 24. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!