Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randin milyen egy nárcisztikus?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin milyen egy nárcisztikus?

Figyelt kérdés
Akik randiztak nárcisztikussal, azoknak mik a tapasztalatai? Nem vagyok biztos abban, hogy az illető akivel ismerkedem, nárcisztikus-e, (férfi) de mindenképpen furcsa. Mindent ő akar szabályozni, azt is hofy hány órakkor induljak hozzá vonattal a randira. Meg egyéb nekem másoktol sosem tapasztalt dolgai vannak.
2021. dec. 22. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
10-es, inkább az mint te, incel k*csög😀 Aki férfi létére nem tud vezetni az ássa el magát
2021. dec. 23. 08:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy narcisztikus a külvilág felé megnyerő, sármos, úgy fog kezelni mint egy hercegnőt.

Ezt hívják úgy, hogy lovebombing, és így kezdi a bevonzzani az új embereket az összes szekta, MLM is.

Általában olyan nőket néznek ki maguknak, akik szeretethiányosak, alacsony az önértékelésük és éppen rossz élethelyzetben vannak.

Elhalmoznak mindennel, gáláns gesztusok, bókok, ajándékok, a valahova tartozás élménye.

Emellett észrevétlen próbál az adósává tenni, vagy más módon magához láncolni. Pl az azonnali közös lakás, a korai gyerekvállalás, valami nagy anyagi befektetés, ami szintén nem dobható oda egykönnyen.

Mindezt persze észrevétlenül, a megbízhatóság álarca mögül csinálják.

Ezzel VÁLTOGATVA kezdődik el az abúzus meg a játszmák, ha már eltávolodnál, visszacsalogat, és kezdődik a gaslighting.

A gaslighting az, amikor elhiteti veled, hogy rosszul emlékszel, nem is úgy volt, nem az ő hibája, te voltál az oka a konfliktusnak végig, ő az igazi áldozat.

Mások előtt továbbra is minta partner, társoságában továbbra is megnyerő, így ha bárkinek próbálnál kitálalni, nem fognak hinni neked.

Amit leírsz, nekem inkább kontroll mániás zsarnoknak hangzik.

A narcisztikus ember általában ettől kifinumultabb, kétértelműbb módszerekkel dolgozik, mézes madzagot húz el az orrod előtt, nem hagy nyomot maga után, amivel rá lehet bizonyítani bármit.

Ettől függetlenül lehet még veszélyes és abúzív, ez a helyetted gondolkozás bizony red flag, és kezeld is aként.

Én tuti nem randiznék vele, nem adnám ki neki a címemet vagy szociális média elérhetőségeimet, mert lehet aggresszív lesz ha kikosarazod.

2021. dec. 23. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!