Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin milyen egy nárcisztikus?
Figyelt kérdés
Akik randiztak nárcisztikussal, azoknak mik a tapasztalatai? Nem vagyok biztos abban, hogy az illető akivel ismerkedem, nárcisztikus-e, (férfi) de mindenképpen furcsa. Mindent ő akar szabályozni, azt is hofy hány órakkor induljak hozzá vonattal a randira. Meg egyéb nekem másoktol sosem tapasztalt dolgai vannak.2021. dec. 22. 20:51
1/12 anonim válasza:
Ha ez nem tetszik, akkor ne randizz vele.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésemre válaszoltál.
2021. dec. 22. 20:59
3/12 anonim válasza:
Te randizni akarsz valakivel, aki már a randi előtt is furcsán viselkedik. Látod, hogy szabályozni akar, neked ez nem tetszik, de randizol. Simán lehet nárcisztikus, de nárcisztikusból nincs túl sok. Valszeg ezt a stílust folytatja a randin is, de még akkor se biztos, hogy nárci, sima egoista is lehet. Ezt innen eldönteni lehetetlen.
4/12 anonim válasza:
A nárcisztikus először lehozza neked a csillagokat is az égről.
A "tökéletes férfi" látszatát kelti. Olyan lesz amilyennek álmaidban elképzelted. Ez a szerelem bombázás fázis más néven a love bombing szakasz. Ekkor kapja be a csalit az áldozat, ezzel láncolja magához az illetőt, mert minden olyan tökéletes. Csak később válik kontrollkényszeressé, zsarnokká, amikor már szerelmes belé az áldozat.
Mostanában divatos lett mindenkire rásütni a bélyeget, hogy nárcisztikus.
Diagnózist csak szakember állíthat fel! A vonat indulás miatt még nem lehet valakit nárcisztikusnak nevezni! :)
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem az is fura volt, hogy mondtam jöjjön ő hozzám, (mármint a városba ahol élek) mert én nem szeretnék férfiért utazni első randin. Utána már okés, de első randira nem. Erre hogy ő már eltervezte hogy mikor induló vonattal megyek én oda hozzá és mikor melyikkel jövök haza aznap...
2021. dec. 22. 21:11
6/12 anonim válasza:
Eleve, hanem tetszik. Neked ha valaki narcisztikus minek ismerkedsz ilyennel?
9/12 anonim válasza:
Ha nárci ha nem, elvből nem utaznék f@szert. Első randira főleg. Utazzon a férfi.
10/12 anonim válasza:
9-es, érted legfeljebb már csak a halál fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!