Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak 100 kilós vagy afelett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak 100 kilós vagy afeletti nőknek jövök be, válasszam inkább a permanens egyedüllétet?

Figyelt kérdés

Már a huszas éveim elején is csak a kövérebb, rondább lányoknak tetszettem, első, eddig egyetlen barátnőm is túlsúlyos volt (ráadásul én akkoriban tök vékony voltam, arcra viszont ronda, illetve a lány is egész ronda volt)

Azóta eltelt pár év, 30 is elmúltam már, rám is felszaladtak a kilók és azt veszem észre hogy manapság már leginkább csak a 100 kiló feletti, teljesen szétfolyó, alaktalan nőknek jövök be. Időnként.

Nem akarom becsapni őket. Engem nagyon nem vonz egy kórosan elhízott nő. Minimálisan se. Annyira se hogy volt olyan hogy konkrétan nem állt fel a farkam szex közben mikor egy ilyennel voltam.

Mi legyen? Hülyítsek egy ilyen elhízott nőt, hogy én őt akarom (ami kb. kamu lenne), vagy maradjak inkább egyedül, de tiszta lelkiismerettel?

F/31

2021. dec. 20. 15:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Még szedjél fel 20-30 kilót, és akkor már nem fognak olyan nagynak tűnni ezek a csajok!
2021. dec. 20. 17:38
 22/28 anonim ***** válasza:
145 kg és aszondja nem folyik szét 😂😂 milyen magas vagy te ehhez a súlyhlz, 210 centi minimum? Mert akkor talán elhiszem, hogy csak nagydarab vagy.
2021. dec. 20. 18:04
 23/28 VincentLaw ***** válasza:

Ezek az átlagos lányok hol vannak, mert még nem találkoztam ilyennel.

2021. dec. 20. 18:05
 24/28 anonim ***** válasza:
91%
Attól hogy sörhasad van, de nem folysz szét, még te is kövér vagy. Lehet, nem vagy bojler testű, csak 8 hónapos terhes kismama testű. Emellett csóró, ronda, igénytelen (igen, láttunk már pár képet rólad), és alkesz.
2021. dec. 20. 19:24
 25/28 anonim ***** válasza:
Valaki küldjön már róla egy képet ha van :D
2021. dec. 20. 19:33
 26/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem vagy olyan szerencsétlen mégse, ha vannak olyan nők, akiknek kellesz... Képzeld, én a kövér nőknek sem kellek!...
2021. dec. 20. 20:22
 27/28 anonim ***** válasza:
46%

Igazából érd el hogy az egyik szeressen beléd majd fogyaszd le ...

200 iq tesó

GONDOLKODJ !!!! GONDOLKODJ !!!!

2021. dec. 21. 09:21
 28/28 anonim ***** válasza:

bemutathatnál egy mondhatni általad rondának tartott 120 kg-s nőnek.

nekem tuti tetszene. bár egyszerűen esélyem sincs náluk.

szóval marad a prosti jah apropó mások általad leírt nőkért fizetnek is nem hogy....

2021. dec. 22. 12:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!