Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak 100 kilós vagy afeletti nőknek jövök be, válasszam inkább a permanens egyedüllétet?
Már a huszas éveim elején is csak a kövérebb, rondább lányoknak tetszettem, első, eddig egyetlen barátnőm is túlsúlyos volt (ráadásul én akkoriban tök vékony voltam, arcra viszont ronda, illetve a lány is egész ronda volt)
Azóta eltelt pár év, 30 is elmúltam már, rám is felszaladtak a kilók és azt veszem észre hogy manapság már leginkább csak a 100 kiló feletti, teljesen szétfolyó, alaktalan nőknek jövök be. Időnként.
Nem akarom becsapni őket. Engem nagyon nem vonz egy kórosan elhízott nő. Minimálisan se. Annyira se hogy volt olyan hogy konkrétan nem állt fel a farkam szex közben mikor egy ilyennel voltam.
Mi legyen? Hülyítsek egy ilyen elhízott nőt, hogy én őt akarom (ami kb. kamu lenne), vagy maradjak inkább egyedül, de tiszta lelkiismerettel?
F/31
"De megengegeded hogy annyi igényem legyen hogy ne 120 kilós legyen a nő?"
Én aztán nem szólok bele, nem is kell együtt lenni hazugságból senkivel. De akkor törődj bele az egyedüllétbe, mert a piaci értéked tükrözi a rád való kereslet.
12: Ez fals. A túlsúlyt tolerálom a nőknél, a kóros elhízottságot nem. Én se vagyok kórosan elhízva.
Ja 145, csak éppen ehhez van egy hatalmas termet is. Egyáltalán nem a bojler testű pasi vagyok.
Sokan meg is lepődnek mikor mondom hány kg vagyok, mert 110nek tippelnek max.
#9 Szval ez még mindig csak önsajnáltatás, hiszti.
Nyilván nem tőlünk várod hogy döntsünk a sorsod felett, igaz?
Ez az oldal arra van, hogy megkérdezz dolgokat, nem pedig arra, hogy nyígj azon, hogy "miért ilyen comorúú a sorsom?:("
145 kg nem kóros elhízás? Tán színizom vagy? Nem hiszem...
De ehhez egy 100 kg nő pont ideális.
16: nem vagyok színizom, de nem is vagyok kórosan elhízva. Orvos is ezt mondta.
Nem ideális hozzá egy 100 kg körüli feletti bojler testű nő.
Rajtam csak a hasamon látszik a felesleg.
100 kilós vagyok, hatalmas mellekkel, de téged bottal nem piszkálnálak meg !
Nem mert ronda vagy, hanem mert buta, igénytelen alkoholista ,
Kimélj meg minden nőt kortól, súlytól függetlenül magadtól !
További szép magányt neked ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!