Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Füllentsek vagy mondjam az igazat?
Figyelt kérdés
5 éve élek atív szexuális életet eddig összesen 8 partnerem volt (4-el feküdtem le). Az utóbbi 3,5 évben 2 barátom volt.
A jövőben nem tervezek kalandokat csak komoly kapcsolatot, az előző barátom nem mondta ki, de tudom apró jelzések alapján, hogy nem szimpatizált a gondolattal, hogy előtte volt több rovidebb kapcsolatom is (neki az első voltam).
Én nem gondolom ezt a számot egyáltalán soknak, nem is bánom így van összehasonlítási alapom, de nem szeretném ha a következő kapcsolatom esetleg emiatt rossz szájízzel indulna.
A ti véleményetekre leginkább (20-25 közötti fiúk) lennék kíváncsi, soknak tartjátok-e? Ne indítsak hazugsággal és mondjam el az összes parner számát, vagy elég annyi hogy két komolyabb és pár rövidebb?
Nem kell részletezni, elég annyi, hogy voltak komolyabbak, voltak rövidebbek. 🤷♂️
2021. dec. 18. 23:57
3/13 anonim válasza:
A saját tapasztalatom alapján tudok véleményt formálni. Az eddigi életem 3 tartósabb kapcsolatában 2 lány totálisan kezdő volt, 1 pedig egyetlen partnerrel volt együtt előttem. A 2 kezdő lelkes volt ugyan, de a tapasztalathiány miatt nem igazán tudtunk összecsiszolódni, mielőtt véget ért a kapcsolat. Az egyetlen partnerrel rendelkező pedig folyton az előző hibáit hozta fel és igyekezett kijavíttatni velem, ami irtó lelombozó. Ergo: a jövőben kizárólag olyannal fogok kezdeni, aki legalább olyan tapasztalt, mint én, de inkább jobban. És őszinteség mindenek felett!
2021. dec. 19. 00:03
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, de egy kapcsolatban fel szokott jönni, hogy konkrétan hány, nem szeretnék hazudni, zavaró vagy simán elfogadható a szám?
2021. dec. 19. 00:04
5/13 anonim válasza:
Nem is értelek... Te most társat keresel vagy mit? Egy társnak azért egy felnőtt elmondja őszintén a helyzetet. Vagy te ezt mégis hogy képzeled? Te hazudsz a számokkal, de kiakadnál, ha a pasi esetleg arról hazudna, hogy melletted nem dug mást? Ha kiakadnál a másik fél hazugságán, akkor magadnál egyáltalán hogy merül fel, hogy hazudj?
2021. dec. 19. 00:09
6/13 anonim válasza:
#4 Önmagamtól sosem kérdezném meg, hány partnere volt a páromnak. Ha mesél róla, meghallgatom, de a múlt az elmúlt.
2021. dec. 19. 00:11
7/13 anonim válasza:
Több mint 40 partnerem volt eddig. Szerintem rendben vagy.
2021. dec. 19. 00:11
8/13 anonim válasza:
Én ha akarnám, se tudnám megmondani, mert olyan sok szexuális kapcsolatom volt, és nem számolgattam. De véleményem szerint mindegy is, most komolyan kezdjem el a partneremet elszámoltatni, hogy te Józsi, akkor sorold csak fel, hogy hányan voltak előttem? Tényleg nem hagytál ki senkit? Atyaég. Ahogy előttem is írták, legyen elég annyi, hogy volt két hosszabb, meg pár rövidebb kapcsolatod.
Nem teljesen mindegy? Amúgy sem gondolom, hogy bárkinek is köze lenne hozzá, és nem, még a párodnak sem.
Én ha akarom, akkor beszélek róla, de értelmes felnőtt ember erről nem faggatja részleteiben a másikat.
2021. dec. 19. 01:10
9/13 anonim válasza:
#8: Szerintem sem számít, de hú... Te tényleg nem emlékszel, hány emberrel feküdtél le? Azért ez para.
2021. dec. 19. 01:18
10/13 anonim válasza:
9: lehet, hogy más szemében ez para, de én nem tartozom senkinek elszámolással. Ettől még nem vagyok rosszabb másoknál, nem hinném, hogy ez lenne a mérce, hogy ki milyen ember. Ha valaki meg ez alapján ítél meg, azzal nincs közös utam, aztán ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!