Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az is mamahotelnek számít ha a szülői házban külön szinten lakom vagy csak az udvar közös de teljesen különálló kisházban lakom?
Hát
...ha nincs kulon furdő, akkor igen, gáz! Ha egy olyan szint van, ahol van konyha, furdo, nappali, háló, akkor nekem rendbem van
22
👍👍
Én is jobban szeretem a sikeresebb ferfiakat
"Én is jobban szeretem a sikeresebb ferfiakat"
Mi meg a szép nőket szeretjük jobban
Mégsem állok neki fikázni a csúnyákat
Mamahotel: az amikor drága jó anyád , mos, főz, takarít helyetted és te maximum csak dolgozni jársz el de otthon sz**art sem teszel alrébb.
Én 7 évig éltem albérletben együtt közösen volt barátnőmmel. Szétmentünk még 2 évig ott éltem, előtte úgy volt veszünk lakást félig hitelre, de nem lett így belőle semmi.
9 év alatt, apám meghalt, tesóm elköltözött. így hazaköltöztem. Tetőteret építettem be külön bejárattal. Kb. mint 2 külön lakás, úgy élünk.
Semmivel nem másabb mintha elmenne az ember egy lakásba a 3. emeletre. Csak alsó laKÁSBAN ott a szülő.
De egy légtérben, úgy, hogy ott van mutter a másik szobában és csak 2 ajtó választ el, úgy nem élnék együtt barátnővel.
De ha ez így nem megfelelő egy nőnek hát akkor ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!