Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az is mamahotelnek számít ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is mamahotelnek számít ha a szülői házban külön szinten lakom vagy csak az udvar közös de teljesen különálló kisházban lakom?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről? Megértem azt,hogy ciki a mamán keresztül wc re menni stb ezzel semmi gond nincs ,de ha ilyen lehetősége van egy férfinak ez is gáz?

2021. dec. 18. 21:31
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Nem az igényem hiányzik hanem a pénz !
2021. dec. 18. 22:41
 22/40 anonim ***** válasza:
70%
Te kiszoktad mosni anyádék ruháját? Szoktál főzni rájuk? Mert ha ez csak egyirányú, az mamahotel. De őszinte leszek. Nekem még az se lenne elég, ha tényleg mindent megcsinálnál magad után, mert a tapasztalat az, hogy az ilyen "gyerek" lélekben nem válik le a szüleiről. Meghallanám, hogy hol élsz és udvariasan lekoptatnálak. Mert van egy csomó pasi, aki teljesen a saját lábán áll, független élete van, mint nekem. Szóval nincs kedvem vesződni egy ilyen férfival.
2021. dec. 18. 22:47
 23/40 anonim ***** válasza:
53%
22-essel értek egyet maximálisan.
2021. dec. 18. 22:56
 24/40 anonim ***** válasza:
54%
Csóró vagy szülői kontrol alatt. 100 kilométerre is lehet a házad ha az a szülőké.
2021. dec. 18. 23:11
 25/40 anonim ***** válasza:
19%
Ha nem vagy annyira szimpi a csajnak hogy otthagyja érted a pasikáját akkor az is mamahotel ha nincsenek kitiltva a kéródból a szüleid. Amennyiben viszont van egy meglehetősen elfogult csajod az felment a mamahotel bélyeg alól ha a redőnyhúzogatás a te reszortod otthon. Poén hogy mennyire tudják módosítgatni az álláspontjukat a csajok aszerint hogy" neki ne szóljunk be mert cuki, amannak viszont pörköljünk oda"
2021. dec. 19. 00:40
 26/40 anonim ***** válasza:
85%

Hát

...ha nincs kulon furdő, akkor igen, gáz! Ha egy olyan szint van, ahol van konyha, furdo, nappali, háló, akkor nekem rendbem van

2021. dec. 19. 08:33
 27/40 anonim ***** válasza:
55%

22

👍👍

Én is jobban szeretem a sikeresebb ferfiakat

2021. dec. 19. 08:34
 28/40 anonim ***** válasza:
21%

"Én is jobban szeretem a sikeresebb ferfiakat"

Mi meg a szép nőket szeretjük jobban

Mégsem állok neki fikázni a csúnyákat

2021. dec. 19. 08:57
 29/40 anonim ***** válasza:
83%
Ha ők mosnak és főznek rád akkor ez bizony mamahotel akkoris ha külön kis ház….
2021. dec. 19. 09:01
 30/40 anonim ***** válasza:
36%

Mamahotel: az amikor drága jó anyád , mos, főz, takarít helyetted és te maximum csak dolgozni jársz el de otthon sz**art sem teszel alrébb.

Én 7 évig éltem albérletben együtt közösen volt barátnőmmel. Szétmentünk még 2 évig ott éltem, előtte úgy volt veszünk lakást félig hitelre, de nem lett így belőle semmi.

9 év alatt, apám meghalt, tesóm elköltözött. így hazaköltöztem. Tetőteret építettem be külön bejárattal. Kb. mint 2 külön lakás, úgy élünk.

Semmivel nem másabb mintha elmenne az ember egy lakásba a 3. emeletre. Csak alsó laKÁSBAN ott a szülő.

De egy légtérben, úgy, hogy ott van mutter a másik szobában és csak 2 ajtó választ el, úgy nem élnék együtt barátnővel.

De ha ez így nem megfelelő egy nőnek hát akkor ennyi.

2021. dec. 19. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!