Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Olyat lehet, hogy 2 különálló...

Olyat lehet, hogy 2 különálló digi internet van bekötve egy albérletben?

Figyelt kérdés

Szoval eddig van egy a lokotarsam szobajaban. Viszont mar tobb opciot is koruljartam, az a megoldas maradt,hogy a sajat szobamba kottetek be egy ujat.

Ehhez kell valaminek lennie e szobaban? Ugy ertem valami fő dolog,ami altal ide is be leheet kotni a szobaba?

Nem igazan ertek hozza,csak probalok megoldastkeresni. A segitseget nagyon nagyon koszonom:))

2021. dec. 6. 20:58
 1/3 A kérdező kommentje:

A lan kabeles kivezetes meg az opcio,de az korulmenyesebb. Es igazabol ezt a verziot szeretnem,hogy nekem sajatom legyen a szobaban. Mi kell hozza? Ez az amit nem tudok.

Annyit tudok,hogy nincsen optikai kabel bevezetve az epuletben,igy akarmelyik csomag nem valaszthato.

De amit nem tudok az az,hogy milyen feltetelei vannak a bekotesnek....hogy van e olyan,hogy csak az o szobajaba lehet,es mashova nem? Az mikor van ugy?

2021. dec. 6. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet, max megmondják, hogy hülye vagy. Mi vele a célod?
2021. dec. 6. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy lakásba egy szolgáltatást kötnek be. De így elkülönülhettek: [link]
2021. dec. 7. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!