Olyat lehet, hogy 2 különálló digi internet van bekötve egy albérletben?
Szoval eddig van egy a lokotarsam szobajaban. Viszont mar tobb opciot is koruljartam, az a megoldas maradt,hogy a sajat szobamba kottetek be egy ujat.
Ehhez kell valaminek lennie e szobaban? Ugy ertem valami fő dolog,ami altal ide is be leheet kotni a szobaba?
Nem igazan ertek hozza,csak probalok megoldastkeresni. A segitseget nagyon nagyon koszonom:))
A lan kabeles kivezetes meg az opcio,de az korulmenyesebb. Es igazabol ezt a verziot szeretnem,hogy nekem sajatom legyen a szobaban. Mi kell hozza? Ez az amit nem tudok.
Annyit tudok,hogy nincsen optikai kabel bevezetve az epuletben,igy akarmelyik csomag nem valaszthato.
De amit nem tudok az az,hogy milyen feltetelei vannak a bekotesnek....hogy van e olyan,hogy csak az o szobajaba lehet,es mashova nem? Az mikor van ugy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!