Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz olyat találni aki legalább egy különálló albérlettel rendelkezik és elérhető?
Mert azokat már lefoglalták 😀
Én is így jártam.
31N
Én már 3x költöztem albérlet majd haza majd albérlet és ezt 3x
De túl sok pénzkidobás főleg egyedül. Közösen elmennék.
Azért mucikám, mert ebben az országban nem gazdag a legtöbb ember és egyedül egy budapesti albérlet fenntartása nem olcsó, tudod drága:'(
Figyelj muci, sok ember annak örül, ha van hol laknia és nem feltétlen akar a hónap végén éhezni, csakhogy te feljárj alkalmanként dugni hozzá, tudod. olyan gonoszok jaaaaj csunya pasi juuuj brühühü:'(
kertes házam van, saját autóm. Tehermentes. Egesz jó munkám. Külsőre magassagom picit átlag alatti, de a testem picit átlag feletti. Helyes arc, de nem túl férfias. Alapvetően laza, humoros ttermészetem van, de kello szigort, komolyságot is tudok alkalmazni, ha a helyzet úgy kívánja.
Környezetemben nem nagyon van egyedülálló nő, aki nem cigány és nem túlsúlyos mint állat. Neten nem tudok ismerkedni, élőben megy csak. Sajnos vagy nem sajnos akiket az utóbbi időben megkedveltem 8-10 évvel idősebbek nálam és kapcsolatuk van évek óta szóval kapcsolati szempontból kilove.
látom megsértettem a valóságban élő királykisasszonyokat, akik a szülői ház ablakából kiáltják 40 évesen, hogy "Herceeeg, hol vagy? Nekem is jár az albérlet, annyit szenvedtem már"
XD
Én épp azért dolgozom, és csak az lebeg a szemem előtt, hogy pár év múlva összejöjjön a saját lakásom.
Na most ha meglesz, és a magadfajta mentalitású hölgyek fognak csak megkörnyékezni, akkor is inkább egyedül leszek.
Ne haragudj, de ebből a kérdésből csak az jön le, hogy te csak a máni meg a vagyon miatt jönnél össze valakivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!